Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Αυτοί είναι οι “ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ”! Στηρίζουν τον Αμερικανικό ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ και ζουν από ΜΚΟ…


Πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο των Αθηνών έγινε μια ανθελληνική συγκέντρωση με θέμα το Σκοπιανό. Ο τίτλος της εκδηλώσεως ήταν “Η Δημοκρατία της Μακεδονίας έχει όνομα”.


Η εκδήλωση έγινε στις 9 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο Δεριγνύ της ΑΣΟΕΕ (κλασικά το πανεπιστημιακό άσυλο καλύπτει τέτοιες κινήσεις) και είχε διάφορους ομιλητές, μα βασικό τον Νίκολα Στέριοφ, έναν Σκοπιανό πράκτορα που είναι από το “Κοινωνικό κέντρο Dunja” (βλ. παρακάτω αφίσα).

Ένας εκ των ομιλητών ήταν και ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος είχε ξεκινήσει από το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι μέλος της Ροσινάντε και (της κατάληψης των ΜΚΟ) του City Plaza, όπου δίνει μαθήματα ασχετοσύνης.

Μεταξύ άλλων ο… “αναρχικός” αυτός υποστηρίζει ότι ο Άσαντ είναι ένας νέος Χίτλερ, υποστηρίζοντας στην ουσία την Αμερική και τα ιμπεριαλιστικά της σχέδια. Τόσο… αντικαπιταλιστής ο Ανδρουλιδάκης. Φυσικά όλοι αυτοί σιτίζονται από ΜΚΟ που είναι αμφιβόλου προελεύσεως και παίρνουν εντελώς “τυχαία” τις πιο ανθελληνικές θέσεις…
Με πληροφορίες από sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares