Σάββατο , 17 Αύγουστος 2019

Αυτή η είδηση για τον Πούτιν δεν θα παίξει ΠΟΥΘΕΝΑ! Ο Ρώσος πρόεδρος συγκινεί με τις πράξεις του…

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποσχέθηκε να εκπληρώσει τις αγαπημένες επιθυμίες πέντε παιδιών που είναι σοβαρά άρρωστα.

Ο ηγέτης της Ρωσίας επισκέφθηκε ένα φιλανθρωπικό φόρουμ στο οποίο οι εθελοντές τον ενημέρωσαν για το έργο «Dream with me» (ονειρεύσου μαζί μου), οι συμμετέχοντες του οποίου εκπληρώνουν πιο επιθυμίες άρρωστων παιδιών.

Για να συμμετάσχει ένας πολίτης στη δράση έπρεπε να επιλέξει έναν φάκελο ο οποίος περιέχει την επιθυμία ενός παιδιού. Ο Πούτιν πήρε στα χέρια του τους πέντε τελευταίος φακέλους που είχαν απομείνει και υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει τις ευχές των παιδιών.

Ένα αγόρι έχει όνειρο να κάνει μια ταινία για το ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος IL-96. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποσχέθηκε να τον προσκαλέσει στη Μόσχα, να τον συστήσει στους πιλότους της ειδικής αεροπορικής μοίρας και να του δείξει το αεροπλάνο.

Ο αρχηγός του κράτους σκοπεύει να κάνει μια βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την Αγία Πετρούπολη με ένα άλλο παιδί, που ήθελε να δει την περιοχή από ψηλά.

Σε ένα κορίτσι που θέλει να δει τον κόσμο του κινηματογράφου από μέσα, ο Πούτιν έχει υποσχεθεί να οργανώσει μια περιήγηση στο ρωσικό στούντιο παραγωγής ταινιών Mosfilm. Εκεί θα γνωρίσει τον διευθυντή του κινηματογραφικού στούντιο Karen Shakhnazarov και τον σκηνοθέτη Nikita Mikhalkov.

Χάρη στον πρόεδρο Πούτιν, ένα άλλο κορίτσι θα μπορέσει να επισκεφτεί το τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας Russia Today και να πάρει συνέντευξη από μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Ο Πούτιν έχει επίσης συγκινηθεί από το όνειρο ενός αγοριού που θέλει απλά να σφίξει το χέρι του Ρώσου προέδρου.

«Είναι πολύ συγκινητικό», είπε ο πρόεδρος, ο οποίος προτίθεται να μιλήσει με τους γιατρούς ώστε να προσκαλέσει το παιδί στη Μόσχα και να εκπληρώσει το όνειρό του.

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι κάθε εθελοντής αξίζει τον τίτλο «Εθελοντής της Ρωσίας».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares