Τετάρτη , 6 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Αυτή είναι η ΠΟΙΝΗ για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που έκανε χειρονομίες σε οπαδούς του ΟΦΗ…

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για την χειρονομία του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Ο πορτιέρο του Δικεφάλου του Βορρά είχε κληθεί σε απολογία με τον ΠΑΟΚ να απολογείται το πρωί της Τρίτης (25/9).

Η ποινή του ήταν μία αγωνιστική κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το ματς Κυπέλλου με τον Άρη (26/9) την Τετάρτη στην Τούμπα με τον Λουτσέσκου να δίνει θέση βασικού στον Ροντρίγκο Ρέι στο ντέρμπι με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 28806/20-09-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21ης-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.
gazzetta.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares