Πέμπτη , 13 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ακαδημαϊκή κοινότητα! ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ εκδήλωση στο Πάντειο για το Μακεδονικό… (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια απίστευτα ανθελληνική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με όλο το ΣΥΡΙΖΑϊκό ψευτο-ακαδημαϊκό κόσμο να δίνει το παρόν.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν η Σία Αναγνωστοπούλου, καθηγήτρια Παντείου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και ο ∆ημήτρης Χριστόπουλος, πρόεδρος της ∆ιεθνούς Ομοσπονδίας ∆ικαιωμάτων του Ανθρώπου (επιλεγμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ) και καθηγητής Παντείου.

Ας ξεκινήσουμε από τα όσα είπε η κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αφού αποκάλεσε το «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» αλυτρωτικό σύνθημα και χαρακτήρισε «ακροδεξιές» και «αντιδημοκρατικές» τις διεκδικήσεις του συλλαλητηρίου και όσους συμμετείχαν σε αυτό. Θυμίζουμε ότι η κ. Αναγνωστοπούλου είναι από τους μεγάλους υποστηρικτές της αλλαγής της ελληνικής ιστορίας, καθώς είναι εθνικιστική.
Δείτε τα όσα εμετικά είπε:

Από την άλλη έχουμε τον κ. Χριστόπουλο, γνωστό για τις ανθελληνικές του θέσεις και τη μεγάλη του υποστήριξη στους Σκοπιανούς για να πάρουν το όνομα «Μακεδονία». Ξεκινώντας την ομιλία του ειρωνεύτηκε τη φράση «εθνικά θέματα» και πανηγύρισε διότι σήμερα οι θέσεις του υποστηρίζονται από την αριστερά (μάλιστα τη συνεχάρη για τη φοβερή λύση που φέρνει).
Εκτός των άλλων, αφού παραδέχτηκε ότι όντως χρειάζεται να αλλάξουν τα Σκοπιανά βιβλία ιστορίας (πάλι καλά), είπε γελώντας ότι και τα ελληνικά χρειάζονται πολλές αλλαγές. Δηλαδή δεν φτάνουν στην αντεθνική ακαδημαϊκή κοινότητα οι απίστευτες αλλαγές που έχουν γίνει ήδη στα βιβλία των ελληνοπαίδων, θέλουν πολλές άλλες ακόμη.
Δείτε εάν αντέχετε ολόκληρη την ομιλία του κ. Χριστόπουλου:

 

Να πούμε μόνο κλείνοντας ότι ακούστηκαν και πολλά άλλα απίστευτα στην συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία προφανέστατα διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και στόχο έχει τη βήμα-βήμα νομιμοποίηση των εγκλημάτων που έρχονται. Έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να ακούσουμε…

Shares