Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022

Αυτές είναι οι τροφές που μειώνουν τον ΚΙΝΔΥΝΟ εγκεφαλικού…

Οι παράγοντες κινδύνου για εγκεφαλικό επεισόδιο είναι πολλοί και όσο περισσότερους έχει κάποιος, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες.

Η μείωση της αρτηριακής πίεσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτεί κάποιος από το εγκεφαλικό.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της κατάλληλης διατροφής και της άσκησης.

Εμπλουτίζοντας τη διατροφή σας με τις παρακάτω τροφές, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο εγκεφαλικού έως και 27%.

Δείτε τις τροφές εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares