Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αυτά συμβαίνουν στην ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ Σουηδία! ΤΡΕΜΟΥΝ οι νέοι – Δεν τολμούν να πάνε ούτε βόλτα…

Αυτά συμβαίνουν στην ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ Σουηδία! ΤΡΕΜΟΥΝ οι νέοι - Δεν τολμούν να πάνε ούτε βόλτα...

Τα παιδιά στο Björkhagen της Σουηδίας, περίπου 10 λεπτά από την πρωτεύουσα της Στοκχόλμης, δεν τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους και να αναφέρουν εκβιασμούς, αδικήματα, επιθέσεις, ληστείες και απειλές προς την αστυνομία, φοβούμενοι αντίποινα από τις συμμορίες που δρουν στην πόλη.

Αυτό φαίνεται κι από το ότι οι καταγγελίες στην αστυνομία έχουν μειωθεί, επειδή ούτε τα παιδιά ούτε οι γονείς δεν τολμούν να αναφέρουν τα εγκλήματα, παρόλο που η εγκληματικότητα είναι μεγάλη.

Ένας γονέας περιέγραψε μια καθημερινή ζωή στην πόλη όπου πηγαίνουν τα παιδιά τους παντού με αυτοκίνητο λόγω του φόβου ότι θα τους επιτεθούν. Φυσικά από το κράτος δεν έχουν ληφθεί μέτρα παρά τις εκκλήσεις αφού η κυβέρνηση είναι υπέρ του πολυπολιτισμού και δεν θέλει να δείξει τον παραμικρό… “ρατσισμό”.

Ένας γονέας του οποίου το παιδί λήστεψαν ανέφερε πως τα μέλη συμμοριών φοβίζουν τα άλλα παιδιά που καθημερινά καταπιέζονται και ντρέπονται επειδή δεν μπορούν να αμυνθούν.

Δεν είναι τυχαίο ότι το αντι-μεταναστευτικό κόμμα της Σουηδίας συνεχώς ανεβαίνει, αφού για άλλη μια φορά η κυβέρνηση εθελοτυφλεί και δεν θέλει να χαλάσει το όνειρο του πολυπολιτισμού ώστε να προστατεύσει τους πολίτες της.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares