Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ του Ρωσικού Στρατού προς τις ΗΠΑ: “Εάν ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ τη Δαμασκό η απάντηση θα είναι ΣΚΛΗΡΗ”…

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ του Ρωσικού Στρατού προς τις ΗΠΑ: "Εάν ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ τη Δαμασκό η απάντηση θα είναι ΣΚΛΗΡΗ"...


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο της Ρωσίας σχετικά με την αποκάλυψη ότι οι Αμερικανοί ετοιμάζουν να ρίξουν χημικά στη Συρία ώστε να έχουν δικαιολογία για να εισβάλλουν στην περιοχή εναντίον του Σύριου κυβερνήτη Μπασάρ Αλ Άσαντ.


Η Ρωσία έχει ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο από πλευράς ΗΠΑ, η απάντηση του Πούτιν θα είναι σκληρή. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση του ΓΕΣ Ρωσίας.

Η επιστολή αυτή καταλήγει:
«[…] Θεωρούμε καθήκον μας να σας ενημερώσουμε ότι το Γενικό Επιτελείο της Ρωσίας παρακολουθεί πολύ προσεκτικά όλες τις αλλαγές στην κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.
Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να προειδοποιήσουμε ότι εάν, στη δυτική πλευρά, υπάρξει πλήγμα στη Δαμασκό, στις κυβερνητικές συνοικίες, μεταξύ των οποίων είναι στρατιώτες του ρωσικού στρατού, και όχι μόνο στρατιωτικοί, αλλά και διπλωματικοί υπάλληλοι, σύμβουλοι, στρατιωτική αστυνομία και το Κέντρο Συνδιαλλαγής των μερών, τότε η ρωσική πλευρά θα χτυπήσει πίσω, όχι μόνο τους ίδιους τους πυραύλους, που δεν θα έχουν χρόνο να φτάσουν στο στόχο, αλλά και το σημείο από όπου θα ξεκινήσουν αυτοί οι πυραύλοι.
Αυτό το εγγυόμαστε».

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ρώσοι εννοούν ότι σε περίπτωση που υπάρξει επίθεση του τύπου που είχε γίνει πριν ένα χρόνο από τον Τραμπ, αυτή τη φορά θα υπάρξει άμεση και αποφασιστική απάντηση…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares