Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αυλωνίτου: “ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξέφυγε του Α. Τσίπρα το Gorna Makedonija”…

Αυλωνίτου: "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξέφυγε του Α. Τσίπρα το Gorna Makedonija"...


Επι τούτου έγινε η αναφορά Τσίπρα στο Gorna Makedonija, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. Όπως είπε, ο πρωθυπουργός αποκλείεται να έκανε λάθος.

Για τους διορισμούς μελών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο είπε ότι έγιναν επειδή, έχουν ιστορικές καταβολές. Επίσης, αναφερόμενη στην πώληση του ΟΛΘ παραδέχθηκε ότι «Όταν είσαι στην κυβέρνηση γίνεσαι πιο πραγματιστής».
«Δε νομίζω ότι ήταν λάθος του πρωθυπουργού η αναφορά περί Gorna Makedonija στη δημοσιογράφο. Ο πρωθυπουργός είναι πάντα προετοιμασμένος και για τέτοιες ερωτήσεις, οπότε θεωρώ ότι ήταν σχεδιασμένο αυτό που είπε, κατά κάποιο τρόπο, δημιουργεί ένα κλίμα, δεν ήταν καθόλου λάθος. Είναι από τα ονόματα που η ελληνική πλευρά θα ήθελε, αυτό έχει φανεί. Να περιμένουμε να τελειώσει η διαπραγμάτευση, να δούμε τι θα έρθει στη Βουλή».

Αυτά είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. Μάλιστα πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ υπεύθυνος ο πρωθυπουργός, νομίζω ότι είχε στο μυαλό του κάποιο σχεδιασμό».

Αναφορικά με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, που διορίστηκαν στο Δημόσιο, η κ. Αυλωνίτου δήλωσε:

«Θα έλεγα ότι έχει ιστορικές καταβολές, γιατί είναι ο κόσμος που είχε να κάνει εδώ και 30 χρόνια με τον Συνασπισμό, με την Ανανεωτική Αριστερά, ιδεολογικά, προέκυψε δηλαδή. Είναι ένας κόσμος μορφωμένος, που πίστευε στις ιδέες της Ανανεωτικής Αριστεράς».

Με αφορμή την πώληση του ΟΛΘ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού φορέα ειδικά σε μεγάλα έργα είναι για την ανάπτυξη της χώρας, ενώ όταν ρωτήθηκε αν στο παρελθόν δεν ήταν σημαντικές απάντησε:

«Όταν είσαι στην κυβέρνηση γίνεσαι πιο πραγματιστής…».
newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares