Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…

Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…

Η εμφάνιση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στις δημοσκοπήσεις είναι θεαματική.

Με τις τρέχουσες κρίσιμες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας, καθημερινά σχεδόν δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις που αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις του ελληνικού λαού και περνάνε ένα ισχυρό μήνυμα- της απομάκρυνσης από τον δικομματισμό και την ενίσχυση των μικρότερων παρατάξεων.

Σύμφωνα με έρευνα της MRB η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ συγκέντρωσε 1,8%: Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να υπογραμμισθεί είναι ότι στο προηγούμενο γκάλοπ της εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2017 (βλ. ΕΔΩ), η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απουσίαζε ενώ στο τωρινό (Ιούνιος 2018), η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εμφανίστηκε, σημάδι ότι οι πολίτες αντιλήφθηκαν ποια είναι η λύση για την «εξαφάνιση» του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Υπενθυμίζουμε ότι σε άλλες δύο πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ συγκέντρωσε ποσοστό 2,8% και 3,1% (βλ. ΕΔΩ και ΕΔΩ αντίστοιχα).

Ως voicenews.gr ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο, να μας σχολιάσει την έρευνα, ωστόσο μας υπενθύμισε ότι είναι πάγια τακτική του να μην σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις.

Οι Έλληνες πολίτες επιλέγουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου είναι έτοιμη να υπηρετήσει τον ελληνικό λαό, με λύσεις ρεαλιστικές, πρακτικές, σαφείς, καινοτόμες, εναλλακτικές, άμεσα εφαρμόσιμες και αποδοτικές (ολόκληρο το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΔΩ).

Παρακάτω τα υπόλοιπα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της MRB:Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι… Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι… Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι… Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι… Ασταμάτητος ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Τώρα πια το παραδέχονται όλοι…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares