Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Από τα καλλιστεία της Κύπρου στον στρατό! Η Σταρ Κύπρος έγινε δεκαενέας… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Σταρ Κύπρος του 2015 άφησε τις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίσεις μόδας, έβαλε την χακί στολή της και κατατάχθηκε στο πεζικό.

Κι όμως η 24χρονη Ραφαέλλα Βανέζη, η οποία είχε αναδειχθεί ως Σταρ Κύπρος στα καλλιστεία του 2015, σήμερα είναι στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου έχοντας τον βαθμό της δεκανέα.

Αν και απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά κατέκτησε και μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη.

Η Ραφαέλλα Βανέλη μάλιστα πριν μπει σε αυτή την θέση, είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss World University, που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, από όπου επέστρεψε χωρίς κανέναν τίτλο.

Η ίδια παράλληλα με το μόντελινγκ, έκανε και εμφανίσεις σε γνωστά κλαμπ της Μεγαλονήσου, χορεύοντας belly dancing, ενώ η ίδια είχε ποζάρει για πολλά περιοδικά της Κύπρου.

Βέβαια όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η Ραφαέλλα πλέον ποζάρει στο Instagram φορώντας στολή παραλλαγής και είναι περήφανη γι΄αυτό.

iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares