Παρασκευή , 7 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αποφασίστηκε το μέλλον του Μίλος Τεόντοσιτς! Επιστρέφει Ευρώπη ή μένει στο ΝΒΑ του χρόνου;…


Ο Σέρβος γκαρντ χρησιμοποίησε την οψιόν που είχε για να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο και της σεζόν 2018/2019 και σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops θα φορέσει και δεύτερη σεζόν τη φανέλα των Κλίπερς.

Η ομάδα έχει οψιόν από την πλευρά της ως τις 14/7 να τον αφήσει ελεύθερο με 2,1 εκατ. δολάρια, που είνασι το εγγυημένο ποσό για τα συνολικά 6,3 εκατ. δολάρια του συμβολαίου του, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν είναι πλέον στο… τραπέζι.

Οι Κλίπερς εξέταζαν την επιλογή να κόψουν τον Τεόντοσιτς εξαιτίας του σάλαρι καπ, αλλά και της πιθανότητας να επιβαρυνθούν τόσο από τον φόρο πολυτελείας, αλλά και τον επιπλέον φόρο που πληρώνει μια ομάδα αν μείνει πάνω από δύο χρόνια στον φόρο πολυτελείας.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά την αποχώρηση του ΝτιΆντρε Τζόρνταν, καθώς σύμφωνα με τον Bobby Marks, ακόμα και με την πρόσφατη συμφωνία με τον Λουκ Μ’Μπα Μούτε, οι Κλίπερς θα έχουν “118 εκατ. δολάρια μισθούς, 5,7 εκατ. κάτω από τον φόρο και επίσης είναι 11,8 εκατ. κάτω από το όριο”.

Αυτά τα δεδομένα άλλαξαν και το… μέλλον του Τεόντοσιτς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε 45 αγώνες (29-16 το ρεκόρ της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια), την ώρα που χωρίς αυτόν μέτρησαν ρεκόρ 13-24, κάτι που δείχνει πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του Λ.Α., που πλέον έχει περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια, που θα καλύψουν το κενό ακόμα και σε περίπτωση νέου τραυματισμού του Σέρβου, που παραμένει στο ΝΒΑ και πλέον “ναυαγεί” η περίπτωση επιστροφής στην Ευρώπη φέτος.
eurohoops.net

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares