Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Αποκτήστε ένα όμορφο χαμόγελο με εμφυτεύματα

Ένα όμορφο χαμόγελο ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας και προσδίδει αρμονία στη συνολική μας εικόνα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η οδοντοστοιχία μας δεν είναι η ιδανική λόγω της απώλειας δοντιών είτε στην άνω είτε στην κάτω γνάθο; Ο οδοντίατρος στον Πειραιά

Μπέλεσης Λάμπρος, μας εξηγεί τα πάντα για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Τις τελευταίες δεκαετίες τα εμφυτεύματα αποτελούν μια αξιόπιστη και απολύτως ασφαλή λύση προκειμένου να αντικαταστήσουμε ένα ή περισσότερα δόντια που λείπουν. Όταν χάνουμε κάποιο δόντι, το κόκκαλο και τα ούλα της περιοχής υφίστανται μείωση του όγκου τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει η εικόνα του προσώπου και να αποκτάμε πιο γερασμένη όψη.

 

Λίγα λόγια την επέμβαση

Ήδη εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων και απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά τους. Η επέμβαση είναι απολύτως ασφαλής και χαρακτηρίζεται από ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 98%.  Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, έχει σχετικά μικρή διάρκεια και ο μετεγχειρητικός πόνος είναι σχεδόν ανεπαίσθητος μετά τη λήψη ήπιου αναλγητικού και την εφαρμογή πάγου στην περιοχή.

Τα εμφυτεύματα είναι βιοσυμβατά και τοποθετούνται μέσω της ελάχιστα επεμβατικής οδοντιατρικής. Αυτό σημαίνει πως  οι τομές  που γίνονται με τη χρήση laser  είναι εξαιρετικά μικρές και η επέμβαση στο οστό ελάχιστη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν χρειάζονται καν ράμματα. Στην περιοχή γύρω από το εμφύτευμα τοποθετούνται βλαστοκύτταρα και αυξητικοί παράγοντες, οι οποίοι προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή μέσω απλής αιμοληψίας αφού γίνει φυγοκέντριση, με αποτέλεσμα το εμφύτευμα να σταθεροποιείται γρηγορότερα εφόσον δημιουργείται νέο οστό και η επούλωση της περιοχής να πραγματοποιείται τάχιστα.

 

Κόστος

Το κόστος των εμφυτευμάτων δεν είναι εξωπραγματικό όπως πολλοί εσφαλμένα πιστεύουν. Αυτό ίσχυε παλαιότερα, τώρα πια οι τιμές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής, άρα το να προχωρήσει κάποιος στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.odontiatros-peiraia.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares