Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο εφιάλτης ζωντάνεψε στη Μάνδρα- ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο εφιάλτης ζωντάνεψε στη Μάνδρα- ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ…

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται για άλλη μια φορά η Μάνδρα, αφού οι καταιγίδες που «χτυπούν» την Αττική τα τελευταία 24ωρα έχουν ξυπνήσει τις μνήμες του περασμένου Νοέμβρη με τους 24 νεκρούς.

Η νεροποντή που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Τρίτης και την Τετάρητ μετέτρεψε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης σε ορμητικούς χείμαρρους.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε δέκα περιπτώσεις για να απεγκλωβίσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν κι από ταράτσες σπιτιών όπου κατέφυγαν για ασφάλεια.

Αυτή τη φορά, περισσότερο επλήγη η Μαγούλα, ωστόσο, και στις δύο περιοχές οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με την πολιτεία, όχι μόνο γιατί έμεινε στα λόγια έπειτα από τις προηγούμενες φονικές πλημμύρες, αλλά και γιατί δεν έχει παραστεί στο σημείο κανένας από την Περιφέρεια…

Παλεύουν μόνοι τους για να σώσουν τις ζωές του…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα μέχρι τις 4 το απόγευμα έγιναν 30 κλήσεις άντλησης υδάτων και 13 για απεγκλωβισμό, ενώ τυχερά στάθηκαν τα 57 παιδιά που κέντρου δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου, τα οποία πρόλαβαν να διαφύγουν πριν βρεθούν αντιμέτωπα με τα ορμητικά νερά.

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Πετρόπουλο, πολιτευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Αττική, για το αποκλειστικό υλικό και τις πληροφορίες: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο εφιάλτης ζωντάνεψε στη Μάνδρα- ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο εφιάλτης ζωντάνεψε στη Μάνδρα- ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο εφιάλτης ζωντάνεψε στη Μάνδρα- ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο εφιάλτης ζωντάνεψε στη Μάνδρα- ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares