Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όταν ο Άντονι Μπουρντέν έλεγε ότι η μόνη λύση είναι να «εξαφανιστεί η λευκή φυλή»… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όταν ο Άντονι Μπουρντέν έλεγε ότι η μόνη λύση είναι να «εξαφανιστεί η λευκή φυλή»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γαλλία.

Μπορεί να ήταν ένα από τους κορυφαίους σεφ στον κόσμο και να έγιναν διθυραμβικά αφιερώματα για το πρόσωπο του, ωστόσο, λίγοι θυμούνται ότι ο Μπουρντέν είχε αναφερθεί σε «εξαφάνιση» της λευκής φυλής.

Στο ένα επεισόδιο της εκπομπής του «Parts Unknown» τον Ιούνιο του 2016, που γυρίστηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, ο Μπουρντέν συνομιλεί τρώγοντας με τον γεννημένο στην Αυστρία σεφ Ρενέ Στρεσλ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όταν ο Άντονι Μπουρντέν έλεγε ότι η μόνη λύση είναι να «εξαφανιστεί η λευκή φυλή»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δυο τους συζητούν για τους πρόσφυγες και τη μετανάστευση στην Ευρώπη, με τον Στρεσλ να αναφέρει ότι σε 70-80 χρόνια, μέσω της μετανάστευσης και του ανακατέματος των φυλών, ο κόσμος θα γίνει ομοιόμορφος.

Τότε, ο Μπουρντέν υπογραμμίζει ότι αυτό «είναι η μόνη μας ελπίδα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος αλλά είναι πραγματικά ο μόνος τρόπος για το είδος του μοντέλου της Σιγκαπούρης, όπου όλοι είναι τόσο αναμειγμένοι που πραγματικά δεν ξέρεις ποιον να μισείς γιατί όλοι είναι τόσο απελπιστικά αλληλένδετοι. Αλλά είμαστε πολύ μακριά από αυτό».ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όταν ο Άντονι Μπουρντέν έλεγε ότι η μόνη λύση είναι να «εξαφανιστεί η λευκή φυλή»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ουσία, ο διάσημος σεφ λέει ότι η λευκή φυλή θα αλλοιωθεί καθώς θα υπάρχουν στοιχεία από άλλες φυλές και μάλιστα, το θεωρεί ως λύση για να… εξαλειφθεί ο ρατσισμός.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε ένα άλλο επεισόδιο απαγόρευσε να υπάρχουν στην εκπομπή λευκοί: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όταν ο Άντονι Μπουρντέν έλεγε ότι η μόνη λύση είναι να «εξαφανιστεί η λευκή φυλή»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares