Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το μυστήριο αλβανικό ρεπορτάζ λίγα 24ωρα πριν τη δολοφονία Κατσίφα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το μυστήριο αλβανικό ρεπορτάζ λίγα 24ωρα πριν τη δολοφονία Κατσίφα…

Ένα περίεργο ρεπορτάζ έκανε αλβανικό κανάλι, λίγα 24ωρα πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα την 28η Οκτωβρίου.

Ένα από τα μεγαλύτερα αλβανικά κανάλια, το top-channel.tv πρόβαλλε αφιέρωμα σε ένα αιματηρό περιστατικό που έγινε το 1994.

Όπως λέγεται στο ρεπορτάζ, στο περιστατικό εμπλέκονταν το μέτωπο Μ.Α.Β.Η. (για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου) και έλαβε χώρα στο στις 10 Απριλίου 1994, σε ένα συνοριακό σημείο με την Ελλάδα στην επαρχία Αργυροκάστρου.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με το αλβανικό κανάλι, φέρονται «να επιτέθηκαν ένοπλοι που προέρχονταν από την Ελλάδα και ανήκαν στην οργάνωση Μ.Α.Β.Η. κατά Αλβανών στρατιωτών του τοπικού φυλακίου.

Από την επίθεση σκοτώθηκε ο Αλβανός Λοχαγός Φατμίρ Σέχου, ο στρατιώτης Αρσεν Γενέβα και πολλοί άλλοι στρατιώτες τραυματίστηκαν.

Την ευθύνη της όλης επιχείρησης φέρεται να ανέλαβε η οργάνωση Μ.Α.Β.Η (Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου)».

Ήταν άραγε τυχαία η προβολή του παραπάνω ρεπορτάζ λίγες ώρες πριν την εκτέλεση του Κατσίφα; Άγνωστο…

Για την ιστορία, αξίζει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με έγγραφα της CIA, το παραπάνω επεισόδιο θα μπορούσε να αποτελέσει σταθμό για την αλλαγή συνόρων, καθώς αν οι Έλληνες είχαν ξεσηκωθεί, η Βόρεια Ήπειρος θα είχε ενωθεί με την Ελλάδα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ CIA: Αν οι Έλληνες είχαν ξεσηκωθεί, η Βόρεια Ήπειρος θα είχε ενωθεί με την Ελλάδα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares