Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τη διοίκηση της Ταξιαρχίας SEEBRIG στην Ελλάδα αναλαμβάνουν… Τούρκοι…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τη διοίκηση της Ταξιαρχίας SEEBRIG στην Ελλάδα αναλαμβάνουν... Τούρκοι...

Για τον ύποπτο ρόλο της Διοίκησης της Ταξιαρχίας Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης (South Eastern European Brigade – SEEBRIG) έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μας.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι κατά κύριο λόγο την διοίκηση της ταξιαρχίας αυτής στη χώρα μας την έχουν… Τούρκοι διοικητές.

Τα στρατηγία της SEEBRIG βρίσκονται στο Στρατόπεδο Σχοινά στον Τύρναβο του Νομού Λαρίσης. Την περίοδο 2013-2015 την διοίκηση είχε αναλάβει ο Τούρκος ταξίαρχος Hakan Eser, ενώ το 2015-2017 ήταν ο Τούρκος ταξίαρχος Numan Yediyildiz.

Μάλιστα στην τελετή παράδοσης-παραλαβής τον Αύγουστο του 2015 μεταξύ των δύο Τούρκων, είχε παρεβρεθεί και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με τότε ρεπορτάζ του eleftheria.gr ο κ. Τόσκας είχε δηλώσεις πως “Τα πολυεθνικά αυτά Στρατηγεία συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί ένα καλύτερο πνεύμα μεταξύ των γειτονικών χωρών, ακόμα στον δύσκολο χώρο τον στρατιωτικό, γιατί αποτελούν γέφυρες προσέγγισης και δίνουν και μια ευκαιρία μεταξύ των μελών των ενόπλων δυνάμεων των γειτονικών χωρών να βρεθεί ο ένας κοντύτερα στον άλλον και να «σπάσουν οι πάγοι» εκεί που υπάρχουν γιατί τα Βαλκάνια έχουν πολλούς κινδύνους και πολλές ιστορικές εντάσεις και καλόν είναι να μην ζούμε συνέχεια με αυτές”.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares