Κυριακή , 21 Ιούλιος 2019
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! Θέλουν να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ – Απίστευτη ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ρεπορτάζ «φωτιά» έκανε η ιστοσελίδα pieria.tv σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Τύμβος Καστά που κάποτε είχε τραβήξει τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Οικονομίδη, που πραγματοποίησε το ρεπορτάζ,ο ούτε μια πινακίδα δεν υπάρχει στον δρόμο προς την Αμφίπολη που να δείχνει την τοποθεσία τού Τύμβου Καστά, κάτι που κατά τον κ. Οικονομίδη δείχνει ότι κάποιοι δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος πλέον την ύπαρξή του.

Ο Γ. Οικονομίδης αναφέρει πως «Ρωτώντας περαστικούς, μας έδειξαν από πού και πώς θα πάμε στο σημείο. Το μόνο που βλέπαμε στον δρόμο, που τον γυρίσαμε δύο-τρεις φορές, ήταν κάποιες απλές πινακίδες με βέλος που έδειχναν κάποια διαδρομή, όχι όμως καθαρή διαδρομή που έπρεπε να ήταν ο δρόμος προς τον τύμβο».

Συνεχίζει: «Ακολουθήσαμε τα τόξα μετά από υπόδειξη κατοίκων τού χωριού, μας είπαν όμως πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παραπάνω διότι φύλακες υπάρχουν εκεί που σταματούν τούς πάντες από το να προχωρήσουν. Έτσι και έγινε, φτάσαμε και τους είδαμε.

Κατεβήκαμε. Είτε όμως από το αυτοκίνητο είτε έξω από αυτό, ήταν το ίδιο, δεν μπορούσες να δεις κάτι παραπάνω, ούτε να περάσεις από το φυλάκιο δυο μέτρα πιο μέσα, διότι, όπως μας είπαν οι φύλακες, τότε θα αναλάβει η αστυνομία με ότι αυτό συνεπάγεται. Περιττό να πω πως απαγορευόταν ρητά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση.

Δηλαδή, αυτοί που δεν θέλουν το εύρημα να βγεί στην δημοσιότητα περισσότερο απ’ ότι βγήκε, και προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε, μάλλον σταδιακά το καταφέρνουν».

Δείτε το ρεπορτάζ που έκανε ο κ. Οικονομίδης στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares