Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Εκλογές το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Εκλογές το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

Είναι πραγματικά συγκλονιστικός ο τρόπος με τον οποίον οι ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ κι ο Α.Τσίπρας με τον Π. Καμμένο ετοιμάζουν τις κάλπες με μεθοδικές κι οργανωμένες κινήσεις.

Θα ξεκινήσουμε με τις μαζικές προσλήψεις συμβασιούχων και μόνιμων σε Δήμους, ΔΕΚΟ και λοιπούς φορείς (για τις άλλες από την πίσω πόρτα δεν το συζητάμε). Θα θυμίσουμε το ‘ξεπάγωμα’ των αυξήσεων στους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Τώρα ενημερωθήκαμε και για την αλλαγή στις ημερομηνίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ! Εκλογές το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, που λάβαμε από φίλο του VoiceNews λογιστή στο επάγγελμα, είναι σαφές πως η ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων θα καθυστερήσει κι αντί του Απριλίου (που υποτίθεται πως θα άρχιζαν) θα πάμε για τον Ιούνιο. Αυτό σημαίνει (γνωρίζοντας και την εν Ελλάδι κατάσταση) πως η πρώτη δόση πάει για το Σεπτέμβρη.
Ποιος ο καταλληλότερος μήνας λοιπόν για εκλογές, από τον Ιούνιο (βία Ιούλιο);
Tι κερδίζει ο Αλέξης Τσίπρας κι ο Πάνος Καμμένος με αυτόν τον τρόπο;
Τον κάλλιστο χρόνο (όπως πιστεύουν) για να κερδίσουν.
Πρώτον δεν θα έχουν πληρωθεί φόροι, άρα θα υπάρχει η ψευδαίσθηση του χρήματος.
Δεύτερον θα πλησιάζει ο Αύγουστος με την (θεωρητική) λήξη του Μνημονίου. Όλοι ξέρουμε πως η δέσμευση παραμένει, αλλά επικοινωνιακά τουλάχιστον θα παρουσιαστεί ως έξοδος.
Τρίτον θα καθυστερήσει υπογραφή αποφάσεων για το Σκοπιανό, αλλά θα παραμένει εντός του χρονικού πλαισίου του καλοκαιριού που έχει θέσει το ΝΑΤΟ.
Τέταρτον θα έχουν ολοκληρωθεί οι (ρουσφετολογικές 😉 προσλήψεις πέραν αυτών του ΑΣΕΠ.
Φυσικά οι ΣΥΡΙΖΑΝ. ΕΛ είναι γνωστοί για τις κυβιστήσεις τους, ωστόσο τα δεδομένα οδηγούν στο λογικό συμπέρασμα που σας παρουσιάσαμε.
Το θέμα είναι… οι πολίτες τι θα ψηφίσουν;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares