Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΣΕΙΣΜΟΣ” για τον Σόρος! Γι’ αυτό τον ΥΜΝΟΥΝ τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΕΙΣΜΟΣ" για τον Σόρος! Γι' αυτό τον ΥΜΝΟΥΝ τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ...

Ένα άρθρο για την στοχοποίηση του Τζορτζ Σόρος είχε χθες η εφημερίδα New York Times στο οποίο αναφέρεται ότι σε διάφορες χώρες “εξυβρίζουν” τον γνωστό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για ένα «χαλαρό δίκτυο ακτιβιστών και πολιτικών στο χώρο της δεξιάς» στην Ευρώπη το οποίο ασκεί μεγάλη κριτική στις θέσεις του.

Συγκεκριμένα αναφέρουν οι Times: “Και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού ένα χαλαρό δίκτυο ακτιβιστών και πολιτικών προσωπικοτήτων της δεξιάς έχουν περάσει χρόνια επιδιώκοντας να παρουσιάσουν τον Σόρος όχι μόνο ως πολιτικό αντίπαλο αλλά ως την προσωποποίηση όλων όσων απεχθάνονται.

»Με τη χρήση ελάχιστα κεκαλυμμένου αντισημητισμού, τον έχουν σκιαγραφήσει ως τον ιθύνοντα νου του κινήματος της παγκοσμιοποίησης, έναν αριστερό ριζοσπάστη, που θα υπονόμευε την καθεστηκυία τάξη και υποστηρικτή της διάλυσης της λευκής, χριστιανικής φύσης των κοινωνιών τους μέσω της μετανάστευσης» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο”.

Φυσικά το άρθρο δεν προσπαθεί να αποδείξει το παραμικρό, απλώς χαρακτηρίζει όσους τον αντιπαλεύονται και τους εμφανίζει ως συνωμοσιολόγους. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα και ο όμιλος γενικότερα γράφει τέτοιου τύπου άρθρα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει τον περασμένο Ιούλιο ο Σόρος είχε προχωρήσει νωρίτερα μέσα στο 2018 στην επένδυση 3 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετοχές της εφημερίδας. Λίγο καιρό μετά οι NYT έγραψαν άρθρο-ύμνο στον Σόρος ενώ πάλι τώρα τον υποστηρίζουν.

Δείτε εδώ την σχετική αποκάλυψη:

ΑΡΘΡΟ-ΥΜΝΟΣ στον ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!Κόστισε 3 εκατ μόνο….

Τέλος, δείτε και ένα άρθρο-κόλαφος για τον Σόρος όπου αποδεικνύονται οι σχέσεις του με την Αλβανία, τον Ράμα και τις ΜΚΟ της χώρας:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Πώς ο αμερικανός πρέσβης χρηματοδοτούσε αριστερούς πολιτικούς- συνεργάτες του Σόρος…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares