Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πούτιν: “Αυτά συζήτησα με τη Μελάνια στο Αμβούργο”…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πούτιν: "Αυτά συζήτησα με τη Μελάνια στο Αμβούργο"...


Οι αρκούδες, οι τίγρεις και τα επιδόματα μητρότητας ήταν τα θέματα της σύντομης συνομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στη σύνοδο κορυφής των G20 στο Αμβούργο, αποκαλύπτεται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Οι δύο συναντήθηκαν για λίγη ώρα σε δείπνο των G20 τον περασμένο χρόνο και οι φωτογραφίες της συζύγου του Donald Trump να γελάει με τα αστεία του Πούτιν προκάλεσαν πολλές συζητήσεις στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο ενός νέου ντοκιμαντέρ, ο Πούτιν δήλωσε ότι διασκέδαζε με την Melania Trump και την Emanuela Mauro, σύζυγο του ιταλού Πρωθυπουργού Paolo Gentiloni, που βρίσκονταν δίπλα του, και ότι συζητούσαν για τις παροχές μητρότητας της Ρωσίας κατά τη διάρκεια του δείπνου.

«Ενδιαφέρονταν πολύ για αυτό. Ήταν έκπληκτες πόσο μεγάλα είναι τα οφέλη μητρότητας στη χώρα μας», ισχυρίστηκε ο Πούτιν.

«Προσπαθήσατε να τις στρατολογήσετε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος Βλαντιμίρ Σολοβιεέφ – προφανώς εμπνευσμένος από ένα προηγούμενο κομμάτι της συνέντευξης, όπου ο Πούτιν περιέγραψε την εμπειρία του ως στρατιώτης KGB στη Γερμανία.

“Όχι, δεν το κάνω εδώ και πολύ καιρό,” είχε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος ήταν συνηθισμένος να τα κάνει σε σοβιετικές εποχές. “Αν και αγαπούσα να το κάνω αυτό. Αυτή ήταν η δουλειά μου για πολλά χρόνια” κατέληξε.
Με πληροφορίες από RT

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares