Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Όρμπαν με Έλληνα πολιτικό αρχηγό (Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ;) στην Αθήνα, λέει πασίγνωστο σάιτ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Όρμπαν με Έλληνα πολιτικό αρχηγό (Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ;) στην Αθήνα, λέει πασίγνωστο σάιτ...

Στην Αθήνα είχε βρεθεί ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν πριν από μερικές ημέρες, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr, ο Όρμπαν είχε κατ’ιδίαν συνάντηση με Έλληνα πολιτικό αρχηγό, στην οποία συζήτησαν τα κρίσιμα ζητήματα που ταλανίζουν την Ευρώπη.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της άφιξης και συνάντησης του Όρμπαν με Έλληνα πολιτικό, το διαδίκτυο άρχισε να «πλημμυρίζει» με δημοσιεύματα που θέλουν ο αρχηγός κόμματος που τα είπε τετ-α-τετ με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, να είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, απέφυγε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες…

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ του press-gr:
«Για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Ουγγαρίας, πριν από μερικές ημέρες, είχε έρθει στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν. Η παραμονή του όμως στη χώρα μας πήρε και πολιτικό περιεχόμενο!
Όπως πληροφορείται το Press-gr, o Ούγγρος πρωθυπουργός στο περιθώριο της εδώ παρουσίας του είχε μια σημαντική συνάντηση με τον αρχηγό ελληνικού πολιτικού κόμματος το οποίο δεν μετέχει μεν στη σημερινή Βουλή αλλά καταγράφει διαρκώς ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις. Με τον εν λόγω Έλληνα πολιτικό έχουν τις ίδιες απόψεις σε κρίσιμα θέματα όπως αυτά που αφορούν την Ευρώπη και το μεταναστευτικό. Η συνάντησή τους κατα τις ίδιες πληροφορίες έγινε όταν έφυγε ο κ. Όρμπαν από το γήπεδο, πριν πάει στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στη χώρα του».ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Όρμπαν με Έλληνα πολιτικό αρχηγό (Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ;) στην Αθήνα, λέει πασίγνωστο σάιτ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Όρμπαν με Έλληνα πολιτικό αρχηγό (Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ;) στην Αθήνα, λέει πασίγνωστο σάιτ...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares