Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αφήσει τη Μέρκελ να «κατακτήσει» την Ελλάδα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αφήσει τη Μέρκελ να «κατακτήσει» την Ελλάδα…

Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε για το σχέδιο της Γερμανίας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ρεύματος στην Ευρώπη.

Όπως είχαμε αναφερθεί, το σχέδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία hot spots κλειστού χαρακτήρα σε αραιοκατοικημένα η ακατοίκητα Ελληνικά νησιά, στα οποία – σύμφωνα με τους Γερμανούς συντάκτες – θα συγκεντρώνονται οι παράτυποι μετανάστες και θα ζουν εκεί υπό ελεγχόμενες συνθήκες, μέχρι να εξεταστούν οι αιτήσεις ασύλου κλπ. (βλ ΕΔΩ σχετικό θέμα).

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Γερμανία έχει βάλει στόχο να «πλημμυρίσει» όχι μόνο τα νησιά του Αιγαίου με πρόσφυγες, αλλά και την ηπειρωτική χώρα.

Με βάση πηγές, η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει με τη γερμανική να κατασκευάσει 25 μεγάλα κέντρα υποδοχής προσφύγων στην Ηπειρωτική Ελλάδα, τα οποία θα φιλοξενούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που θα απελαύνουν οι χώρες του Βορρά –ανάμεσα τους και η Γερμανία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια «αποθήκη ψυχών», με τις ευλογίες των κυβερνώντων και έπειτα από τις διαταγές των Ευρωπαίων…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares