Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για ΣΟΡΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ! Τρίζει το πολιτικό ΣΥΣΤΗΜΑ…

Σύμφωνα με τα όσα συγκλονιστικά διαβάσαμε και σας παραθέτουμε από το INFOWARS,όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σχημάτισε κυβέρνηση επιτέλους…

μετά από τις αλλεπάλληλες εκλογικές αποτυχίες ο Τζόρτζ Σόρος με το American National Endowment for Democracy (NED) θέλησε να ασκήσει έλεγχο επί του ΣΥΡΙΖΑ.Έτσι και έγινε.

Η πρώτη ένδειξη εξάλλου πως ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπουλιόνταν στους τραπεζίτες της ΕΕ και το Σόρος,ήταν η επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη ως Υπουργού Οικονομικών.Φυσικά είναι πληθώρα oi Έλληνες Ευρωβουλευτές που υποστηρίζουν τον Σόρος.

Αποκάλυψη Βόμβα έκανε το Ίδρυμα Open Society του Τζωρτζ Σόρος. Η αποκάλυψη αυτή αφορά ποιοι είναι οι Ευρωβουλευτές που υποστηρίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο τα συμφέροντά του. Τα ονόματα μαθεύτηκαν στο κοινό από έγγραφο του ίδιου του Ιδρύματος, τονίζουμε Ιδρύματος του Τζωρτζ Σόρος.

Έχει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως οι πολιτικοί αυτοί δεν ούτε μόνο ενός κράτους-μέλους, ούτε μόνο μίας πολιτικής απόχρωσης.

Τα ελληνικά ονόματα προκαλούν σεισμό.
Κώστας Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ)
Μανώλης Γλέζος (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ΛΑΕ)
Γιώργος Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Μιλτιάδης Κύρκος (Το Ποτάμι)
Δημήτριος Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ)
Σοφία Σακοράφα (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, νυν ανεξάρτητη)

Καλούμε τους κύριους ευρωβουλευτές που τα ονόματά τους περιέχονται στη λίστα, να βγουν ανοικτά και να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν το έγγραφο αυτό. Καλούμε κάθε έλληνα πολιτικό που φέρεται να εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα να βγει και να το διαψεύσει.

Τέλος οφείλει ο Έλληνας Πολίτης να ενημερώνεται, να μαθαίνει και να κρίνει ώστε οι ακατάλληλοι πολιτικοί να πάψουν να τον εκπροσωπούν.

Φαίνεται λοιπόν,πως ο Σόρος προείδε την άνοδο της λαικιστικής αριστεράς και έκανε τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να την πάρει υπό τον έλεγχό του.

Ο Σόρος όμως,έχει απλώσει τα δίχτυα του σε ολόκληρη την Ευρώπη και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Beppe Grillo αλλά και το Ανεξάρτητο Κόμμα της Βρετανίας (UKIP), με το Nigel Farage σαν εκπρόσωπο της,κάτι που δείχνει ξεκάθαρα το πόσο βαθιά είναι χωμένος ο Σόρος σε όλες τις τωρινές κυβερνήσεις.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω άρθρο έχει υποπέσει και στην αντίληψη του κου Βαρουφάκη ο οποίος έκανε λόγο για «γκεμπελικές πρακτικές».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares