Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτό είναι το τρομακτικό όπλο των Τούρκων…

Έτοιμη για όλα εμφανίζεται η Τουρκία και το απέδειξε στο πρόσφατο επεισόδιο που σημειώθηκε στα Ίμια.

Το Πολεμικό της Ναυτικό και Λιμενικό είναι ετοιμοπόλεμο και αυτό αποδεικνύεται από το «μυστικό» όπλο που κρύβεται κάτω από τον βυθό. Το τουρκικό TCSG 703 εκτός από τα πολυβόλα και το σύστημα διεύθυνσης πυρός που διαθέτει, έχει στην πλώρη του ρύγχος – έμβολο, καθιστώντας το πλοίο αντίγραφο της αρχαίας τριήρης.

Εκτός από τη βοήθεια που προσφέρει το έμβολο για την ταχεία πλεύση των πολεμικών πλοίων, είναι και ένα «όπλο» καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χτυπήσει ένα αντίπαλο σκάφος.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι ανάλογο σε πολεμικά πλοία και αντιλαμβανόμαστε ότι το TCSG 703 μπορεί να χτυπήσει διπλά- και με την πλώρη αλλά και με το έμβολο.

Το έμβολο στα τουρκικά πλοία βρίσκεται αρκετά ψηλά και σε συνδυασμό με την σιδερένια κατασκευή του σκάφους, μπορεί να προκαλέσει ένα συντριπτικό πλήγμα που θα επιφέρει βύθιση και μεγιστοποίηση απωλειών, ειδικά αν εμπλακεί με τα ελληνικά και παλαιάς κατασκευής πλοία.

Το έμβολο ψηλά καταστρέφει τη γέφυρα και σκοτώνει το πλήρωμα, ενώ το έμβολο κάτω από το νερό, σκίζει στα δύο το ελληνικό πλοίο επιφέροντας τις μέγιστες απώλειες

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares