Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Αυτός είναι ο Έλληνας ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΣΟΡΟΣ….

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Αυτός είναι ο Έλληνας ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΣΟΡΟΣ....

Έχουν γραφτεί πολλά για τον Τζώρτζ Σόρος. Ωστόσο είναι τόσες πολλές οι δραστηριότητές του, σε τόσες πολλές χώρες που κάπου είναι αδύνατον να τις παρακολουθήσει κανείς όλες . εμείς στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με πρόσωπα που ενδιαφέρουν τη χώρα μας.

Βλέπετε το 2013 ο Σόρος αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί. Δύο διαζύγια, πέντε παιδιά, ένα ερωτικό σκάνδαλο και άδοξες σχέσεις με νεαρές συντρόφους δεν κλόνισαν την πίστη του στον θεσμό του γάμου.

Αυτή τη φορά η τυχερή με την οποία αντάλλαξε αιώνιους όρκους αγάπης είναι 42 χρόνια νεότερή του.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Αυτός είναι ο Έλληνας ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΣΟΡΟΣ....Παντρεύτηκε δε με κουμπάρο τον Έλληνα επιχειρηματία Στέλιο Ζαβό.

Τα «ΠΛΟΚΑΜΙΑ» του Σόρος βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα! Την έχει βάλει ΣΤΟΧΟ καιρό τώρα…

Θα σας παραθέσουμε απόσπασμα άρθρου του Βασίλη Γούλα για το Πρώτο Θέμα
Σταθερά δίπλα στον Σόρος, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία περίπου 15 χρόνια, βρίσκεται ο Στέλιος Ζαβός, ένας άνθρωπος που ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής και αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες στο real estate της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ως πρόεδρος της επενδυτικής εταιρείας Zeus Capital Partners, αμερικανικών κεφαλαίων. Στον τρίτο γάμο του στενού συνεργάτη και φίλου του ο Στέλιος Ζαβός είναι και κουμπάρος, ενώ ο Σόρος έχει επίσης παντρέψει τον Ελληνα επενδυτή με τη Σοφία Δοξιάδη, κόρη του Απόστολου και της Μαρίας Δοξιάδη (του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία»), αλλά και βαφτίσει την κόρη του ζεύγους, τη Χριστιάνα-Ισαβέλλα Ζαβού.
Το όνομα του Ελληνα επενδυτή έγινε ευρέως γνωστό στη χώρα μας κατά την περιβόητη συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Τζορτζ Σόρος το 2010. Η γνωριμία του με τον μεγαλοεπενδυτή, που στη συνέχεια κατέληξε σε αμοιβαία κουμπαριά, έγινε, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, στην Αντίπαρο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Αυτός είναι ο Έλληνας ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΣΟΡΟΣ....

Εκεί ο συμμαθητής από το Κολλέγιο και φίλος του Στέλιου Ζαβού, εφοπλιστής Πέτρος Παππάς πραγματοποίησε μια σημαντική οικιστική επένδυση η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων και ξένων αγοραστών, ακόμη και σταρ του Χόλιγουντ. Μέσω αυτή της επένδυσης ο εφοπλιστής σύστησε στον Τζορτζ Σόρος τον φίλο του Στέλιο Ζαβό, μια γνωριμία που απέφερε επαγγελματικούς καρπούς στον Ελληνα επενδυτή και μετεξελίχθηκε σε φιλία με οικογενειακούς δεσμούς. Την εν λόγω σχέση σίγουρα πολλοί θα ζήλευαν, αφού ο εβραϊκής καταγωγής Σόρος -το πραγματικό του όνομα είναι Γκιόρκι Σβαρτς-, που λόγω του ναζισμού διέφυγε από τη Βουδαπέστη με πλαστή ταυτότητα στη Βρετανία και κατόπιν στις ΗΠΑ, δούλεψε ως αχθοφόρος και σερβιτόρος και στη συνέχεια έγινε χρηματιστής, κατέληξε σήμερα να έχει περιουσία που, σύμφωνα με τη λίστα του «Forbes», ξεπερνά τα 19 δισ. δολάρια. Η περιουσία του, λοιπόν, διόλου ευκαταφρόνητη, δεν περνά απαρατήρητη ούτε από αρχηγούς κρατών ούτε και από υποψήφιες ερωμένες -έστω κι αν ο ίδιος κλείνει σχεδόν έναν αιώνα ζωής.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares