Δευτέρα , 1 Μαρτίου 2021

Αποκάλυψη-ΣΕΙΣΜΟΣ! BLACKROCK-ΝΟVARTIS-TΣΑΚΑΛΩΤΟΣ…

Όπως σας είχε ενημερώσει και το voicenews.gr παλαιότερα, το πόθεν έσχες του Ευκλείδη Τσακαλώτος για το 2016 είχε φανερώσει εισοδήματα από επενδύσεις σε διάφορους κολοσσούς-μεταξύ άλλων και στη BLACKROCK.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ από το protothema.gr:
«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δηλώνει εισοδήματα περίπου 63.000 ευρώ (και άλλα 130.000 ευρώ περίπου της συζύγου) και έχει γεμάτο χαρτοφυλάκιο με μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και άλλα χρηματιστηριακά προϊόντα.
Ο υπουργός Οικονομικών επένδυσε μέσα στην κρίση και την εποχή της αριστερής διακυβέρνησης σε αμοιβαία κεφάλαια κολοσσών των διεθνών αγορών, όπως η BLACKROCK (WORLD GOLD, UNITED KINGDOM, ASIAN DRAGON κ.α), η GOLDMAN SACHS, η FTIF-TEMPLETON GLOBAL BOND FUNDAD, η JAPAN PORTFOLIO και άλλες. Η συνολική αποτίμηση αυτών των τίτλων κατά τη χρονική περίοδο, στην οποία αφορά η δήλωση Πόθεν Έσχες ήταν 440.000 ευρώ. Είναι δε και μέτοχος στην Αυγή, με μετοχές ονομαστικής αξίας 4.200 ευρώ.
Η σύζυγός του προτίμησε ασφαλιστικά προϊόντα, αλλά και ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, συνολικής αποτίμησης 144000 ευρώ περίπου.
Ο κ. Τσακαλώτος διατηρεί αποταμιεύσεις 53000 ευρώ περίπου, ενώ η σύζυγός του ποσό περίπου 155.000 ευρώ.
Κι από ακίνητα η οικογένεια του υπουργού Οικονομικών δεν πάει πίσω. Ο κ. Τσακαλώτος έχει στην κατοχή του μία μονοκατοικία 200,31 τ.μ., από κοινού με τη σύζυγό του, σε οικόπεδο 432 τ.μ. στην Κηφισιά. Στην ίδια περιοχή διαθέτει και ένα διαμέρισμα 113 τ.μ. στην Κηφισιά, εξ ολοκλήρου δικό του. Στην Πρέβεζα δύο διαμερίσματα 106 κσι 47 τμ, καθώς και ένα κατάστημα 60τμ.»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23/02, ο Κυριάκος Βελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και επισήμανε ότι ανάμεσα στους μετόχους της Novartis είναι και η BLACKROCK.

Άραγε περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη Novartis, μετά από αυτή την αποκάλυψη;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares