Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη “ΣΕΙΣΜΟΣ” για Ιερώνυμο: Γι’αυτό ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Τσίπρα;…

Μεγάλες αποκαλύψεις έκρυβαν οι διάλογοι στο υπουργικό συμβούλιο ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Αυτό που προκύπτει από τους διαλόγους είναι ότι περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών πηγαίνουν… στην Εκκλησία.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο διάλογος:
Πάνος Καμμένος: Δεν μπορεί να με υποκαθιστά ο υπουργός Εξωτερικών και να μαθαίνω από τρίτους το τι γίνεται και ιδίως ότι χρησιμοποιεί με αδιαφάνεια τα 45 εκ. ευρώ των «μυστικών κονδυλίων» και να τα σκορπίζει.
Νίκος Κοτζιάς: Ποια 45; 11 εκατ. ευρώ έχω στο υπουργείο Εξωτερικών και από αυτά το 50% πάει στην Εκκλησία. Και μάλιστα δεν τα δίνω εγώ, τα δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Ευκλείδη πες του σε παρακαλώ! (σ.σ.: απευθυνόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του προς τον Πάνο Καμμένο)

Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, τα στέλνει απευθείας το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά. Θα πρέπει, όμως, κάποιος να μας πει τον σκοπό που δίδονται τα χρήματα αυτά.

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως γι’ αυτό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει συνεχείς συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα ή να αναρωτηθεί με βάση την είδηση αυτή, γιατί ο κ. Ιερώνυμος δυσκολεύεται να πάρει θέση σε κοινωνικά και εθνικά θέματα;

Θα πρέπει όλες οι πλευρές να βγουν και να δώσουν απαντήσεις για τα όσα λέγονται καθώς αλλιώς θα δώσουν το δικαίωμα σε ορισμένους να χτυπούν την εκκλησία μας.
Με πληροφορίες από Ελεύθερο Τύπο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares