Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αποκάλυψη: Γιατί ο Τσίπρας έκανε «ρουσφέτι” στον Κουφοντίνα…

Αποκάλυψη: Γιατί ο Τσίπρας έκανε «ρουσφέτι” στον Κουφοντίνα...

Συνεχίζεται ο σάλος για την απίστευτη απόφαση, που όπως όλα δείχνουν λήφθηκε σε κεντρικό επίπεδο, περί της μετακίνησης του αρχιτρομοκράτη – δολοφόνου 11 ανθρώπων Δημήτρη Κουφοντίνα στις Αγροτικές Φυλακές Βόλου.

Και όσο και εάν κάποιοι απορούν γιατί έπιασε τέτοια… πρεμούρα τον Τσίπρα και την στιγμή που γίνεται ο κακός χαμός με τις πυρκαγιές και τους νεκρούς, αυτός να δώσει το ΟΚ για ένα τόσο προκλητικό και άθλιο «ρουσφέτι”, υπέρ του «Φαρμακοχέρη” Αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη” όλα στον πολιτικό μικρόκοσμο της Κουμουνδούρου έχουν την εξήγηση τους.

(σσ VoiceNews διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!«Ποιους εκβιάζει ο Κουφοντίνας…»…

Όπως λοιπόν φαίνεται η απόφαση υπέρ Κουφοντίνα έχει να κάνει με τις διαταραγμένες ισορροπίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκτός από την κοινή γνώμη που είναι στα κάγκελα και η Κουμονδούρου «βράζει”.

Ο Τσίπρας αποφάσισε με την κίνηση του αυτή, να εξευμενίσει την πιο σκληρή εσωκομματική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται απέναντι του, τους διαβόητους «53”.

Στους  οποίους «53” εκτός από τον (ατύπως επικεφαλής) Τσακαλώτο έχουν σημαίνοντα λόγο στελέχη όπως ο διαβόητoς Λάμπρου, που είναι γνωστό τοις πάσι, πως διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τα Εξάρχεια, τις Φυλακές, και πρόσωπα που έχουν καταδικασθεί για Τρομοκρατία.

Αποκάλυψη: Γιατί ο Τσίπρας έκανε «ρουσφέτι” στον Κουφοντίνα...

Για να καταλάβετε λοιπόν το αδιέξοδο του Τσίπρα (και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ) ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου, ρισκάρει να χαλάσει ακόμη και την άριστη σχέση του με τους Αμερικανούς – για τους οποίους ο Κουφοντίνας αποτελεί κόκκινο πανί- εξευμενίζοντας (ή… αποκοιμίζοντας) τους «53”.

Αποκάλυψη: Γιατί ο Τσίπρας έκανε ένα τόσο άθλιο «ρουσφέτι” στον Κουφοντίνα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares