Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το Υπ. Εξωτερικών έδωσε ελληνικό ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ σε Αλβανό ποδοσφαιριστή που μιλάει για “Τσαμουριά”…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το Υπ. Εξωτερικών έδωσε ελληνικό ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ σε Αλβανό ποδοσφαιριστή που μιλάει για "Τσαμουριά"...

Το ελληνικό διαβατήριο έλαβε χθες ο Αλβανός ποδοσφαιριστής Μεργκίμ Μαβράι, ο οποίος παίζει αυτή τη χρονιά στον Άρη.

Ο 32χρονος αρχηγός της εθνικής Αλβανίας, είχε γερμανικό διαβατήριο, όμως καθώς οι νόμοι στη Γερμανία δεν επιτρέπουν την κατοχή δύο διαβατηρίων, ο Μαβράι αποφάσισε να αφήσει το γερμανικό, κρατώντας μόνο το ελληνικό. Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram αποκάλυψε ότι απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και μάλιστα έγραψε «Ευχαριστώ Ελλάδα».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το Υπ. Εξωτερικών έδωσε ελληνικό ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ σε Αλβανό ποδοσφαιριστή που μιλάει για "Τσαμουριά"...

Μέχρις εδώ καλά, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μόνο που υπάρχει αφού ο Μαβράι είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει ανθελληνικές δηλώσεις στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το 2016 ο Αλβανός παίκτης δήλωσε σε ανάρτησή του στο facebook τα εξής: «Από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαίρω όλους τους Αλβανούς από την Τσαμουριά (…) έως το Πρέσεβο, όπου και αν βρίσκονται να έχουν χαρούμενο Μπαϊράμι».

Φυσικά την ίδια στιγμή το ελλαδικό Υπουργείο Εξωτερικών αρνείται να δώσει ελληνικό διαβατήριο σε Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, και δέχεται να ελληνοποιεί μουσουλμάνους υποστηρικτές του τσάμικου. Δυστυχώς δεν μας κάνει καμιά εντύπωση πλέον, το πολιτικό μας σύστημα είναι βαθιά ανθελληνικό αφού μας κυβερνούν που είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν τους εθνικισμούς των “άλλων” για να πάει κόντρα στον δήθεν δικό μας…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares