Κυριακή , 1 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό σε ΚΤΕΛ στο Κιλκίς! Βρήκε τσάντα με 5.500 ευρώ και…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό σε ΚΤΕΛ στο Κιλκίς! Βρήκε τσάντα με 5.500 ευρώ και...


Παράδειγμα προς μίμηση έγινε οδηγός του ΚΤΕΛ, με αυτήν της ιδιαίτερης σημασίας, σε σχέση με τα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα πράξη του.

Ο κ. Θεμιστοκλής Κοσμίδης, οδηγός του ΚΤΕΛ στο Κιλκίς είχε επιστρέψει το Σάββατο 3.3.18 από δρομολόγιο μέχρι το Πολύκαστρο, όταν από το εκεί σταθμαρχείο ρωτήθηκε, αν βρέθηκε στο λεωφορείο του κάποιο τσαντάκι.

Αμέσως έσπευσε να ψάξει, και πράγματι βρήκε «σφηνωμένο» στο ελάχιστο κενό μεταξύ δύο καθισμάτων ένα μικρό τσαντάκι χεριού, το οποίο περιείχε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, το ποσό το οποίο και καταμέτρησε, ανεργόταν σε περίπου 5.600 ευρώ (για την ακρίβεια 5.512,32 ευρώ).

Μετά το μέτρημα των χρημάτων μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς και παρέδωσε το τσαντάκι, ενώ οι αστυνομικοί προέβησαν σε νέα καταμέτρηση, κατά την οποία επαληθεύτηκε το προαναφερθέν ακριβές ποσό.

Συγχρόνως, από ταξιδιωτικό έγγραφο, που βρέθηκε στο τσαντάκι, διαπιστώθηκε, ότι αυτό και το περιεχόμενό του ανήκει σε Ιρανό με άδεια εισόδου στον καταυλισμό προσφύγων-μεταναστών Νέας Καβάλας, στον οποίο και αποδόθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο κάτοχος ζήτησε το τηλέφωνο του κ.Κοσμίδη, ώστε να επικοινωνήσει με αυτόν, κάτι που έως την σύνταξη του παρόντος δεν έγινε γνωστό αν πραγματοποιήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση ο κ.Κοσμίδης έγινε αιτία θετικής αναφοράς σε τούτο τον τόπο και τους ανθρώπους του, αλλά και «ανέβασε» τις «μετοχές» του ΚΤΕΛ Κιλκίς, όσον αφορά στην λεγομένη «καλή έξωθεν μαρτυρία», δεδομένου και του ότι κάθε φορέας γίνεται πιο εύκολα αποδέκτης κριτικής για κακώς κείμενα παρά ευσήμων για καλώς κείμενα.

Γι΄αυτό και το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει τον κ.Κοσμίδη γι΄αυτό το απλό όσο και περιεκτικό μάθημα ήθους, ευχόμενο η περίπτωσή του να αποτελεί «οδηγό» και για φορείς, σαν αυτόν στον οποίο εργάζεται, αλλά και για την κοινωνία του Κιλκίς γενικότερα
seleo.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares