Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ! Είπε ότι οι περισσότεροι ΒΙΑΣΜΟΙ γίνονται από ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον ΑΠΕΒΑΛΑΝ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Σουηδός φοιτητής του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Στοκχόλμης αποβλήθηκε απ’ το μάθημα επειδή τόλμησε(!) να δημοσιεύσει μια έρευνα σχετικά με την υπερβολική παρουσία μεταναστών στη χώρα και τη σχέση αυτού με τα σεξουαλικά εγκλήματα στη χώρα.

Όλα ξεκίνησαν λόγω μιας συζήτησης μεταξύ του Felix, του φοιτητή δηλαδή, και δύο γυναικών συμφοιτητριών του. Όταν είπε ότι οι μετανάστες είναι οι περισσότεροι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων, οι γυναίκες δεν τον πίστευαν και ήθελαν να δουν τις πηγές της αξίωσής του.

Την επόμενη μέρα ο Felix ήρθε με τις επίσημες στατιστικές του Εθνικού Συμβουλίου για την Πρόληψη του Εγκλήματος της Σουηδίας (Brå) και μια καλά επαληθευμένη μελέτη που έδειξε ότι το 95% των βιασμών επιθέσεων διαπράττονται από άνδρες με ξένη καταγωγή.

Αφού έδωσε το ενημερωτικό δελτίο στις γυναίκες την επόμενη μέρα, εξαπλώθηκε στην τάξη του κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης. Στη μέση της διάλεξης, μια Αφρικανή στο πίσω μέρος της αίθουσας σηκώθηκε ξαφνικά και άρχισε να επιτίθεται στον Felix που καθόταν μπροστά (στο παρακάτω βίντεο θα δείτε απόσπασμα από την ένταση στην τάξη).

“Φώναξε ότι είμαι ρατσιστής και ναζί. Προσπάθησε μάταια να της πω να ηρεμήσει και δεν δεχόταν συζήτηση “, λέει ο Felix. Ο δάσκαλος διέκοψε αμέσως τον καυγά αλλά κατά τη διάρκεια της διάλεξης, ουρλιάζοντας η γυναίκα μάζεψε άλλους άνδρες μετανάστες που ήρθαν έξω από την αίθουσα και έδειχνε τον Felix από το παράθυρο. Αυτά γίνονται την εποχή του πολυπολιτισμού…
Με πληροφορίες από friatider.se

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares