Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Σκοπιανοί ζητούν από την Ελλάδα να αναγνωρίσει “Μακεδονική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ” και να ζητήσει συγγνώμη…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Σκοπιανοί ζητούν από την Ελλάδα να αναγνωρίσει "Μακεδονική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ" και να ζητήσει συγγνώμη...


Με μπροστάρηδες μερικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, πολλές εκ των οποίων χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος, τα Σκόπια ξεκίνησαν μια νέα προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος κάνοντας λόγο μέχρι και για… γενοκτονίες.


Συγκεκριμένα οι ΜΚΟ «Διεθνές Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», η «Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά», το «Παγκόσμιο Συνέδριο της Μακεδονίας» και το «Δίκτυο Συντονισμού της Μακεδονίας» έκαναν κοινή δήλωση στην οποία ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει… συγγνώμη για τα εγκλήματα πολέμου το 1913 κατά της ψευτο-«Μακεδονικής» μειονότητος. Προφανώς αναφέρονται στις ανταλλαγές πληθυσμών μετά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδος στους Βαλκανικούς πολέμους εναντίον της Βουλγαρίας και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα έκανε γενοκτονία (έχει γίνει μόδα η λέξη, καθώς και οι Αλβανοί τέτοιες ανοησίες λένε στα περί «Τσαμουριάς») και οι ΜΚΟ ζητάνε να πει η Ελλάδα συγγνώμη. Για να γνωρίζουμε τον βρόμικο ρόλο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων αυτή και μόνο η είδηση αρκεί.

Το γελοίο είναι ότι στα Τουρκικά ΜΜΕ αύτη η είδηση μεταδόθηκε αρκετά, στο πλαίσιο της κοινής προπαγάνδας των δύο χωρών εναντίον της Ελλάδος…
Με πληροφορίες από TRT

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares