Σάββατο , 15 Δεκέμβριος 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Βρετανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ την είσοδο Καναδέζας ακτιβίστριας στη χώρα γιατί είναι… ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησαν οι αρχές Γαλλίας και Βρετανίας, η οποία θυμίζει πρακτικές Ερντογάν. Συγκεκριμένα η Καναδέζα ακροδεξιά ακτιβίστρια Lauren Southern κρατείται στο Καλαί της Γαλλίας και της απαγορεύεται να εισέλθει στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Η Southern, η οποία εργάστηκε για το άκροδεξιό site του Καναδά The Rebel Media, κρατήθηκε από τις Γαλλικές αρχές στα σύνορα του Coquelles σήμερα.

Ένας εκπρόσωπος του Βρετανικού Υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε στο The Independent: «Έχουμε την εξουσία να αρνηθούμε την είσοδο σε ένα άτομο εάν θεωρηθεί ότι η παρουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ευνοεί το δημόσιο καλό».

Η Southern, η οποία υποστήριξε μια θαλάσσια αποστολή που επιδιώκει να εμποδίσει την είσοδο προσφύγων, υποστήριξε ότι οι βρετανικές αρχές της είπαν μετά στη σύλληψη ότι απαγορεύτηκε επίσημα από το Ηνωμένο Βασίλειο για ρατσισμό.

Δείτε τα όσα είπε για την σύλληψή της:

Αυτή είναι η «ελεύθερη» Ευρώπη. Σε θεωρούν ρατσιστή; Σου απαγορεύουν την είσοδο στη χώρα. Με τέτοιες αρχές στην Ευρώπη, πώς μας φταίει μετά ο Ερντογάν που συλλαμβάνει ακτιβιστές;…
Με πληροφορίες από The Independent

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
loading...