Σάββατο , 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπόθεση ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ από ΜΚΟ φαίνεται ότι ξετυλίγει η ΕΛ.ΑΣ…


Μια πιθανή υπόθεση κατασκοπίας διερευνάει η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου από το περασμένο Σάββατο, καθώς βρέθηκε ένα μυστήριο αυτοκίνητο το οποίο άνηκε σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση.


Μέσα στο αυτοκίνητο που ερευνήθηκε στη Μυτιλήνη, βρέθηκαν μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας ενώ και οι πινακίδες ήταν πλαστές. Η ΜΚΟ υποτίθεται ότι βίσκεται στο νησί για τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες.

Το θέμα έβγαλε στη δημοσιότητα το in.gr χθες, ενώ σήμερα η ιστοσελίδα Off The Record επιβεβαίωσε το περιστατικό με ανάρτησή του στο facebook μετά από επικοινωνία του με τις Αρχές της Λέσβου.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει πως:
“To Off the Record επιβεβαίωσε μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και του Γραφείου Βορείου Αιγαίου την είδηση ότι όντως βρέθηκε όχημα τύπου βαν με στρατιωτικές πινακίδες που ανήκει σε ΜΚΟ.
Οι στρατιωτικές πινακίδες είναι πλαστές και συνελήφθη όχι ένα άτομο όπως μεταδίδεται, αλλά δύο, τα οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα ενώ διατάχθηκε έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης. Μέσα στο όχημα βρέθηκαν επίσης και ασύρματοι επικοινωνίας.
Αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες, εκτιμούμε ότι μπορεί να πρόκειται για υπόθεση κατασκοπείας είτε για ιδιωτικά συμφέροντα είτε ακόμη και για ξένες υπηρεσίες.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις για νεότερα τις επόμενες ημέρες”.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares