Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Μηταφίδη για Σκοπιανό: “Η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκιο”! Παραλλήλισε τους διαδηλωτές με τους οπαδούς του Χίτλερ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Μηταφίδη για Σκοπιανό: "Η πλειοψηφία δεν έχει πάντα δίκιο"! Παραλλήλισε τους διαδηλωτές με τους οπαδούς του Χίτλερ... (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε έναν εξοργιστικό παραλληλισμό προχώρησε σήμερα ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την φραστική επίθεση που δέχτηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Ο βουλευτής που υποστηρίζει με σθένος τη συμφωνία με τους Σκοπιανούς και χαρακτηρίζει “δεξιούς”, “εθνολαϊκιστές” και “υπερπατριώτες” όσους διαφωνούν μαζί του (κλασική αριστερή αντίληψη), μιλώντας στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Γιάννη Παπαγιάννη και την Ανδριάνα Ζαρακέλη, υποστήριξε ότι ακόμη και εκατομμύρια κόσμου να πίστευαν ότι η συμφωνία είναι αρνητική, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο.

Προσοχή: Δεν ακολουθεί την λογική άλλων ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι λένε συνεχώς ότι η κοινωνία είναι μαζί τους, αλλά λένε ότι αυτοί ξέρουν πιο είναι το “σωστό” και θα το πράξουν, ακόμη κι αν όλη η Ελλάδα διαφωνεί γιατί… αυτοί “ξέρουν” το καλό μας καλύτερα από τους ίδιους (η πιο φασιστική-ολιγαρχική λογική υποστηρίζεται).

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά τόλμησε να παραλληλίσει τον κόσμο που κατέβηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τους οπαδούς του Χίτλερ, θέλοντας να στηρίξει την προηγούμενη άποψη ότι η πλειοψηφία δεν είναι πάντοτε και σωστή.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares