Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΠΕΙΛΕΣ δέχεται ο Δήμος Γλυφάδας λόγω μιας παιδικής χαράς σε παραλία… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μια ανάρτηση στο facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου γνωστοποιεί ότι δικηγόρος κατοίκου της παραλιακής προσπάθησε να…

διακόψει τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή της παιδικής χαράς στην παραλία, με σήμα κατατεθέν ένα πειρατικό καράβι.

Ο δήμαρχος δηλώνει στο anatropionline.gr, ότι «η παραλία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν όσες απειλές και αν δεχθούμε».

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου:

«Είμαι δικηγόρος και εκπροσωπώ ιδιοκτήτη απέναντι κατοικίας. Δεν έχετε δικαίωμα να φτιάχνετε παιδική χαρά εδώ πέρα».

Έτσι ξεκίνησε η μέρα μας σήμερα. Με δικηγόρο κατοίκου της παραλιακής να προσπαθεί να διακόψει τις εργασίες για ένα παιδότοπο – κόσμημα που φτιάχνουμε στην παραλία μας, με όλες φυσικά τις νόμιμες διαδικασίες.
Την πρώτη παιδική χαρά που αποκτά η παραλιακή ζώνη της Γλυφάδας, σε ένα σημείο κοντά στη θάλασσα, κάτω από τον παραλιακό δρόμο και τη γραμμή του τραμ, που επελέγη πρώτα από όλα για να δώσει χαρά στα παιδιά μας αλλά και επειδή δε δημιουργεί την παραμικρή όχληση σε κανένα.

Για να το ξεκαθαρίσουμε σε όλους:
Η παραλία μας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είναι δημόσιο αγαθό, το οποίο η δημοτική μας αρχή το προφυλάσσει, το συντηρεί και το αναβαθμίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε, όσες απειλές κι αν δεχθούμε.
anatropionline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares