Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Απασφάλισε ο Τραμπ για τον Πούτιν: Θα τα πούμε ΟΛΑ…

Απασφάλισε ο Τραμπ για τον Πούτιν: Θα τα πούμε ΟΛΑ…

Αρνείται τη συμμετοχή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 ο Ντόναλντ Τραμπ, με νέο μήνυμα που ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, με αφορμή την επερχόμενη συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 16 Ιουλίου στο Ελσίνκι, τόνισε ότι «η Ρωσία εξακολουθεί να λέει ότι δεν αναμίχθηκε στις εκλογές μας. Γιατί δεν εξετάστηκε η σχέση της Ρωσίας με τη Χίλαρι (Κλίντον);”.

Ο Τραμπ αρνείται κατηγορηματικά ότι το προεκλογικό επιτελείο του συνεργάστηκε με τη Ρωσία και αμφισβητεί τακτικά την ακεραιότητα και την πίστη των πρακτόρων του FBI και των μελών της ομάδας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που έχει αναλάβει την έρευνα αυτή. «Πότε θα αποκαλύψει ο Μπομπ Μιούλερ τη δική του σύγκρουση συμφερόντων; Γιατί του παίρνει τόσο πολύ χρόνο;» έγραψε σε άλλο μήνυμά του. «Μιούλερ-Κόμεϊ, οι καλύτεροι φίλοι», διαβεβαίωσε εξάλλου ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στον πρώην διευθυντή του FBI.

Όπως τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, Τραμπ και Πούτιν θα μιλήσουν «για όλα» στη συνάντηση τους και ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα διαμηνύσει με σαφήνεια ότι «είναι απαράδεκτο να εμπλέκεται» κάποια τρίτη χώρα στις εκλογές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares