Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Ουγγαρίας: “Η Ε.Ε. θέλει τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ γιατί τη συμφέρουν οικονομικά”…

Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Ουγγαρίας: "Η Ε.Ε. θέλει τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ γιατί τη συμφέρουν οικονομικά"...

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Peter Szijjarto, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους υπουργούς Εξωτερικών του Ομίλου Visegrad…

μια ομάδα που αποτελείται από τις σκανδιναβικές χώρες και τις χώρες της Βαλτικής οι οποίες τάσσονται κατά της λαθροεισβολής.

Η ασφάλεια των Ευρωπαίων είναι ζωτικής σημασίας, και όχι η μετανάστευση, δήλωσε ο Szijjarto σε δημόσια μέσα μετά τη συνάντηση, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της εκπροσώπου της Ε.Ε. Federica Mogherini και αναπληρωτή επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία δήλωσε τη Δευτέρα ότι η μετανάστευση είναι αναγκαία για την κίνηση ορισμένων τομέων της οικονομίας, οι οποίοι “θα πάψουν να λειτουργούν από τη μια μέρα στην άλλη” χωρίς αυτήν.

Ο Szijjarto δήλωσε ότι η Mogherini «έριξε την μάσκα των Βρυξελλών και κατέστησε σαφές ότι οι Βρυξέλλες […] δεν μπορούν να φανταστούν το μέλλον της Ε.Ε. χωρίς μετανάστευση».

Μια τέτοια δήλωση είναι «απλά εκπληκτική» μετά από 29 τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από λαθρομετανάστες και ανθρώπους με μεταναστευτικό υπόβαθρο, κατέληξε ο Ούγγρος.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares