Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΞΙΟΣ! Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έδιωξε κακήν κακώς τον ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΚΟΠΟ των Σκοπίων… (VIDEOS)

ΑΞΙΟΣ! Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έδιωξε κακήν κακώς τον ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΚΟΠΟ των Σκοπίων... (VIDEOS)


Το σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, πραγματοποίησε το Σάββατο στην Πάτρα εκδήλωση με θέμα : “Ποια Μακεδονία ; Εγώ γνωρίζω μια μόνο την ελληνική” με κεντρικό ομιλητή τον σεβασμιότατο πρώην Επίσκοπο Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης (Σερβίας) κο Αθανάσιο Γιέφτιτς.

Η εκδήλωση η οποία ήταν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Κουκούλι Πατρών), το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από πλήθος κόσμου.

O Σέρβος Επίσκοπος Αθανάσιος Γέφτιτς πηγαίνοντας να μιλήσει από το βήμα του αμφιθεάτρου του ΤΕΙ ασπάστηκε την ελληνική σημαία, τη Σερβική, αλλά και την Βυζαντινή.

Μιλώντας ο φλεγερός πατριώτης Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με τον ψευδο-επίσκοπο των Σκοπίων την εποχή του μακαριστού Χριστόδουλου, όπου ο ψευδο-επίσκοπος υποστήριξε ότι είναι “Μακεδόνας” και τον Μητροπολίτη να τον διώχνει κακήν κακώς από το γραφείο. Ο μακαριστός Χριστόδουλος μάλιστα δεν είχε δεχθεί να τον δει καν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί ιερείς της Αχαΐας κι όχι μόνο, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συγκινητική εκδήλωση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares