Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλαγή του ΚΑΙΡΟΥ! Δείτε αναλυτικά…

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο και φέρνει σε όλη την Ελλάδα βροχές και καταιγίδες – Κακοκαιρία ως και την ερχόμενη Τετάρτη προβλέπουν οι μετεωρολόγοι σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα – Πως αλλάζει το σκηνικό του καιρού και πότε θα έρθουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Νίκο Καντερέ

Η αλλαγή του σκηνικού ξεκινάει από τα δυτικά και θα επεκταθεί σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Ο καιρός φέτος μας επιφύλαξε έναν δροσερό Ιούνιο και φαίνεται ότι ως το τέλος του μήνα θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Όπως λέει στο newsit.gr ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές έρχονται βροχές και καταιγίδες από αυτό το Σαββατοκύριακο, οι οποίες θα διαρκέσουν ως και την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι βροχές και οι καταιγίδες θα πλήξουν, κυρίως την Κυριακή, τις περιοχές της Δυτικής, της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα πλήξουν και ντην Αττική, περισσότερο την Κυριακή, οπότε προβλέπονται βροχές και καταιγίδες.

Μάλιστα φαίνενται πως θα υπάρξει μια επιδείνωση τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα και κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Βελτίωση των φαινομένων αναμένεται Πέμπτη και Παρασκευή.

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares