Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ανησυχία του Σέρβη πρέσβη για τη ΖΑΚΥΝΘΟ! Φοβάται για επεισόδια λόγω Μουντιάλ…

Ανησυχία του Σέρβη πρέσβη για τη ΖΑΚΥΝΘΟ! Φοβάται για επεισόδια λόγω Μουντιάλ…

Το θέμα της ασφάλειας των χιλιάδων Σέρβων τουριστών που θα κάνουν τις διακοπές τους φέτος στη Ζάκυνθο, απασχόλησε τη συνάντηση του πρέσβη της Σερβίας στη χώρα μας Ντούσαν Σπασόγεβιτς, με τις τοπικές αρχές του νησιού και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Σπασόγεβιτς από τη Ζάκυνθο δήλωσε ότι «υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και αγωνία για τους Σέρβους που κάνουν εδώ διακοπές καθώς δεν πρέπει να προκληθούν ακρότητες με τουρίστες άλλων εθνικοτήτων, με αφορμή και τους αγώνες του Μουντιάλ.

Άλλωστε τα γεγονότα του περσινού καλοκαιριού με το φόνο του Αμερικανού τουρίστα δεν ξεχνιούνται. Ο πρέσβης της Σερβίας πάντως ανέφερε πως «φέτος δεν υπάρχουν προβλήματα όπως πέρυσι και σημείωσε ότι γίνεται δουλειά με την αστυνομία».

«Φέτος αναμένονται 10.000 έως 12.000 επισκέπτες από τη Σερβία στη Ζάκυνθο και δουλεύουμε για να μην υπάρχουν προβλήματα, όπως πέρυσι», είπε χαρακτηριστικά ο πρέσβης και στάθηκε στην ιδιαιτερότητα του Μουντιάλ λέγοντας πως θα έχουμε πανηγυρισμούς αλλά πρέπει να αποτραπούν φαινόμενα χουλιγκανισμού ή ακρότητες με αντίπαλες ομάδες γι’ αυτό και συνεργάζονται με την αστυνομία.

«Εμείς στο Βελιγράδι έχουμε 200.000 επισκέπτες από τη Μ. Βρετανία και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Εδώ βέβαια είναι νέοι, είναι και το ποτό… αλλά συνομίλησα με τουριστικούς πράκτορες από τη Σερβία και μου είπαν πως δεν θα έχουμε πρόβλημα» σημείωσε ο κ. Σπασόγεβιτς.

nomisma.com.cy

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares