Τρίτη , 16 Ιούλιος 2019

Ανάλυση «ΣΕΙΣΜΟΣ» που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τα όσα λέει ο Κ. Βελόπουλος εδώ και χρόνια για τις ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ σχέσεις… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός , μιλώντας στον 98.4 , με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα και την αυριανή συνάντηση με τον Πούτιν, αναφέρθηκε στους άκομψους χειρισμούς της Ελλάδας μέχρι σήμερα…

σε μια περίοδο που η Ρωσία εμφανίζεται να αυξάνει την γεωπολιτικής της παρουσία στην περιοχή, η Ελλάδα να εμφανίζεται να έχει βάλει όλα της τα «αβγά» μονοδιάστατα στον Αμερικανικό παράγοντα, χωρίς μία στοιχειώδη ουδετερότητα , που ιδίως με τη Ρωσία κρατούσε ακόμη και την περίοδο του ψυχρού πολέμου.

Ο Θανάσης Αυγερινός , σχολίασε ότι οι δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του Ρωσικού ΥΠΕΞ, για την Κύπρο και οι προειδοποιήσεις για στρατικοποίηση του νησιού από τον Αμερικανικό παράγοντα, που το ελληνικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ για 24 ώρες έδειξε να αποσιωπά, παρότι από την Κυπριακή Δημοκρατία ως αντίδραση έδειξαν ευελιξία και αντίληψη για το ρόλο της Ρωσίας, στη ουσία ήταν μήνυμα και προς την Ελλάδα, μία μέρα πριν ο Αλέξης Τσίπρας φτάσει στη Μόσχα, για την όλο και πιο μεγάλη εμπλοκή των ΗΠΑ στον Ελλαδικό χώρο, στρατιωτικά.

Τα όσα ανέφερε σήμερα ο κ. Αυγερινός επιβεβαιώνουν τα όσα εδώ και πάρα πολύ καιρό λέει ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, για την απαράδεκτη στάση της Ελλάδος έναντι του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Δείτε εδώ ένα μικρό δείγμα από τα όσα έχει αναφέρει ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή του Κόντρα & Ρήξη:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares