Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΛΗΤΕΣ! Απειλούν τη ζωή των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΛΗΤΕΣ! Απειλούν τη ζωή των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

«ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ», «ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ», «ΜΟΝΟ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», «ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΕΘΝΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» και «ΠΑΝΤΑ ANTIFA»…

είναι τα συνθήματα που έχουν γραφτεί στον εξωτερικό τοίχο του 1ου ΓΕΛ Γέρακα και απευθύνονται στους μαθητές που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Τα συνθήματα φέρουν ως υπογραφή το γνωστό «Α» του αναρχικού χώρου, μέσα σε κύκλο.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr, το γεγονός διαδόθηκε σε όλο τον Γέρακα με τα παιδιά και τους γονείς τους να είναι ήδη ιδιαίτερα θορυβημένοι και τους καθηγητές να έχουν αναστατωθεί αφού διαπίστωσαν ότι η έκταση που πήρε το θέμα, μοιάζει πλέον ανεξέλεγκτη.ΑΛΗΤΕΣ! Απειλούν τη ζωή των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»… (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΑΛΗΤΕΣ! Απειλούν τη ζωή των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»… (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΑΛΗΤΕΣ! Απειλούν τη ζωή των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»… (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΑΛΗΤΕΣ! Απειλούν τη ζωή των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»… (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΑΛΗΤΕΣ! Απειλούν τη ζωή των μαθητών που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares