Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΙΣΧΟΣ! Βρήκαν χρόνο για τους ομοφυλόφιλους αλλά όχι για τη μάνα του Κατσίφα…

ΑΙΣΧΟΣ! Βρήκαν χρόνο για τους ομοφυλόφιλους αλλά όχι για τη μάνα του Κατσίφα…

Την ίδια ώρα που οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζουν το δικό τους μαρτύριο με τον θάνατο του γιου τους και τη σορό του που ακόμα δεν τους έχει παραδοθεί…

η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει άλλες προτεραιότητες.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, έθεσαν προς την υπουργό, κυρία Γεροβασίλη, «όλα τα αναπάντητα ερωτήματα, τις καθυστερήσεις, ανησυχίες, αλλά και τις δηλώσεις εκπροσώπων της Αστυνομίας που δημιουργούν αίσθημα συγκάλυψης», σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι «τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης χωρίς να δημιουργείται καμία υπόνοια, την απόδοση δικαίου, ενώ προτάθηκαν απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε το θεσμικό πλαίσιο διερεύνησης και απόδοσης δικαιοσύνης σε υποθέσεις όπως αυτή να είναι εναρμονισμένο με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές πρακτικές και πρότυπα.
Κατατέθηκε αναλυτικό υπόμνημα που τεκμηριώνει τις θέσεις των οργανώσεων για όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, ενώ η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε ότι το Υπουργείο θα πράξει ό,τι είναι θεσμικά απαραίτητο, ενώ συμφωνήθηκε να εξεταστούν τα ζητήματα που αφορούν προτεινόμενες από τις οργανώσεις νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε το νομοθετικό πλαίσιο να γίνει πιο αποτελεσματικό, καθώς και η διατήρηση της επαφής».

Εμείς θα σχολιάσουμε ότι περιμένουμε ανάλογη αντιμετώπιση από μέλη της κυβέρνησης και για την υπόθεση Κατσίφα, καθώς στον θάνατο είμαστε όλοι ίδιοι…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares