Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ… (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από επεισόδια στιγματίστηκε η πορεία των μαθητών στο κέντρο της Αθήνας. Άτομα που βρίσκονταν στην πορεία των μαθητών πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες. Οι αστυνομικοί απάντησαν με βομβίδες κρότου – λάμψης. τα επεισόδια ξεκίνησαν από το Σύνταγμα και κατέληξαν στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Οι αστυνομικοί έκαναν ευρεία χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα στην πλατεία Συντάγματος ήταν αποπνικτική.ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μεγάλη ομάδα που αποκόπηκε από την πορεία των μαθητών άρχισε να εκτοξεύει αντικείμενα κατά των αστυνομικών.

Ενδεικτικό της έντασης ήταν πως έκλεισαν οι είσοδοι του Κοινοβουλίου. Οι αστυνομικοί δημιούργησαν έναν κλοιό πέριξ της Βουλής και «ώθησαν» τους μαθητές προς την Αμαλίας.ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι νεαροί που κάνουν τα επεισόδια ωστόσο «ανασυντάχθηκαν» στους Στύλους του Ολυμπίου Διός όπου έστησαν οδόφραγμα με κάδους και εφοδιάστηκαν με πέτρες και σίδερα από στάσεις λεωφορείων.ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ... (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι αστυνομικοί λίγο μετά τη μία προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων.

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares