Σάββατο , 17 Αύγουστος 2019

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Με κάθε τρόπο προσπαθούν τα φιλο-κυβερνητικά ΜΜΕ να μειώσουν την αξία των μαζικών καταλήψεων στα σχολεία ολόκληρης της χώρας από τους μαθητές που αντιδρούν στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, κάνοντας μάλιστα στοχευμένη επίθεση και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» έκανε μάλιστα ολόκληρο «αφιέρωμα» στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ την οποία κατηγορεί ότι υποκινεί τις κινητοποιήσεις των μαθητών.

Πρόκειται για άλλο ένα άρθρο-δείγμα της αντι-πατριωτικής προπαγάνδας που χαρακτηρίζει «ακροδεξιό» και «φασίστα» όποιον αντιδράει στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να ρίξουν λάσπη στα στελέχη του κόμματος που αγωνίζονται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Σας παραθέτουμε το άρθρο της ιστοσελίδας stokokkino.gr αυτολεξεί:

 

Η κινητοποίηση της περασμένης Πέμπτης στην οποία διαδήλωσαν περίπου 1000 μαθητές φαίνεται ότι ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας ακροδεξιών κύκλων που ζητούσαν από τους μαθητές να αναπαράγουν την εθνικιστική και φασιστική ρητορική τους. Αυτό που απεδείχθη ως κοινή πρακτική στα σχολεία ήταν ότι χωρίς γενικές συνελεύσεις και μετά από αποφάσεις λίγων μαθητών σε συνεννόηση με τα 15μελή, τα σχολεία έκλειναν ενώ παράλληλα αναπτύχθηκε ένα κλίμα εκφοβισμού σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές που αντιδρούσαν στον εθνικιστικό παροξυσμό. Σήμερα υπό κατάληψη βρίσκονται μόνο δύο σχολεία στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το 4ο Γυμνάσιο Πολίχνης και το ΓΕΛ Λαγκαδά.

Ενδιαφέροντα και άκρως αποκαλυπτικά είναι βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο στα οποία φαίνεται ο ρόλος γνωστών παραγόντων του χώρου της εθνικιστικής δεξιάς που προσπαθούν να παρέμβουν στον δημόσιο λόγο προτρέποντας την συνέχιση των καταλήψεων και απειλώντας για δημοσιοποίηση στοιχείων όσων αντιδρούν σε αυτές.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο αθλητή του Ταεκβοντό στο Εύοσμο, Χαράλαμπο Παναγιωτίδη ο οποίος πολιτεύεται με την «Ελληνική Λύση» του Κ. Βελόπουλου (πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ), ενημερώνει ότι έχει γυρίσει όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης που τελούν υπό κατάληψη και έχει μιλήσει με μαθητές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ…!!!!

Gepostet von Mpampis Panagiotidis am Samstag, 24. November 2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ…!!!

Gepostet von Mpampis Panagiotidis am Mittwoch, 28. November 2018

«Εμείς στην Ελληνική Λύση βγαίνουμε μπροστά και σας λέμε θα μας βρείτε μπροστά σας» σημειώνει εκτιμώντας μαζική παρουσία στην μαθητική πορεία της 29ης Νοεμβρίου. Σε άλλο βίντεο προχωρά στην διατύπωση του συνθήματος «Αλήτες Προδότες Πολιτικοί» τονίζοντας ότι οι καταλήψεις ήταν αυθόρμητες.

Μη υποκινούμενες χαρακτηρίζει τις κινητοποιήσεις και ο γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κορδελιού –Ευόσμου Γεώργιος Κομνηνός, ο οποίος επίσης πολιτεύεται στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Μιλώντας στο κανάλι ΑΤLAS εκτιμά ότι το 90% των γονέων ενέκριναν τις κινητοποιήσεις αυτές τονίζοντας ότι τα παιδιά δέχτηκαν δήθεν απειλές για απώλεια σχολικών εκδρομών κτλ. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ότι η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Κορδελιού-Ευόσμου την οποία εκπροσωπεί ο κ. Κομνηνός δεν έχει τοποθετηθεί για το εάν εκφράζεται από τις δηλώσεις του εν λόγω πολιτευτή.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares