Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ήρθε η ώρα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ! Οι Εβρίτες δείχνουν τον δρόμο για εμπάργκο στην Τουρκία…

Ήρθε η ώρα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ! Οι Εβρίτες δείχνουν τον δρόμο για εμπάργκο στην Τουρκία...

Οικονομική αναταραχή έχει προκαλέσει στη γείτονα χώρα η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, καθώς η αγορά της Αδριανούπολης έχει ερημώσει.

Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας – όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε ΕΔΩ)-κάνουν την αρχή και αποφάσισαν να μην κάνουν τα ψώνια τους στην Τουρκία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την συμπαράσταση τους για τους δύο Έλληνες που βρίσκονται προφυλακιστέοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.

“Κατάγομαι από την Ορεστιάδα όπου και γνωρίζω πολύ καλά τους στρατιωτικούς που ήρθαν σε μια τόσο δύσκολη θέση και κρατούνται παράνομα ουσιαστικά, διότι όλα αυτά συμβαίνουν συχνά, καθώς μιλάμε για μια νοητή γραμμή συνόρων που πολύ εύκολα καταπατάται για μερικά εκατοστά” επισημαίνει στο e-evros.gr κάτοικος της Ορεστιάδας και προσθέτει:

Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τα παιδιά αποφασίσαμε να μην επισκεφτούμε την πόλη της Αδριανουπολης με ημερήσιες εκδρομές και εξορμήσεις. Είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τα ελληνικά τελωνεία από τις Καστανιές και τους Κήπους έως ότου βρεθεί λύση και γυρίσουν τα παιδιά στην πόλη μας”.

Κάλεσμα για εμπάργκο στις τουρκικές αγορές απεύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares