Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022

Έρχεται η μεγάλη ΣΥΡΡΑΞΗ; Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού για τα “ΕΞΑΜΙΛΙΑ”, η Α. Μεσόγειος και οι δηλώσεις Κοτζιά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επαναφορά του θέματος της επεκτάσεως των 6 μιλίων στα 12 από την Ελλάδα και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο αυτές τις ημέρες, θύμισαν σε πολλούς την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού για τα λεγόμενα “εξαμίλια”.

Ο Άγιος Κοσμάς ανέφερε στην προφητεία του, μεταξύ άλλων: “Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο 1/3 θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Όταν δείτε το χιλιάρμενον στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης”.

Και συνεχίζει: “Από τα τρία μπουγάζια στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη, εσείς να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Θα υπάρξει ουδετερότητα της Ελλάδας κατά την τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη. Στην Πόλη θα χυθεί αίμα τριχρονίτικο δαμάλι θα πλεύση”.

Πολλοί λένε ότι τα ΝΑΤΟ και η κατάσταση στη Συρία σχετίζονται με τις προφητείες του Πατροκοσμά. Πολλές φορές η κατάσταση στην περιοχή μας θύμιζε τα λεγόμενα του μεγάλου Αγίου μας και η ανυπομονησία μας για τα μελλούμενα μας δίνουν δύναμη. Ας έχουμε λοιπόν στην άκρη του μυαλού μας τα λόγια του Αγίου Κοσμά…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλες τις προφητείες που θεωρείται ότι έχει κάνει ο άγιος του ελληνισμού και της ορθοδοξίας:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares