Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ στην Κεντρική Μακεδονία! Την μετατρέπουν σε “ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ” με σχέδιο της Περιφέρειας…

Έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ στην Κεντρική Μακεδονία! Την μετατρέπουν σε "ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ" με σχέδιο της Περιφέρειας...

Ένα απίστευτο έγκλημα ετοιμάζεται να συντελεστεί στην Κεντρική Μακεδονία, όπως καταγγέλλει η εφημερίδα Εδεσσαϊκή στο σημερινό της εξώφυλλο.


Πρόκειται για το Χωροταξικό Σχέδιο Περιφέρειας το οποίο έχει προκαλέσει προβληματισμό σε όλους τους παράγοντες της Κεντρικής Μακεδονίας, από τους περιφερειακούς συμβούλους μέχρι και τους βουλευτές της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται το σχέδιο αυτό το οποίο προτάθηκε από παράγοντες της Πέλλας θα μετατρέψει την περιοχή σε κρανίου τόπο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο σχέδιο προτείνεται η κατάργηση της ΒΙ.ΠΕ. (Βιομηχανικές Περιοχές) στη Δροσιά, σε μια εποχή όπου θα έπρεπε το κράτος να ιδρύει τέτοιους συνδέσμους.

Έρχεται ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ στην Κεντρική Μακεδονία! Την μετατρέπουν σε "ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ" με σχέδιο της Περιφέρειας...

Το σχέδιο πλήρους αποβιομηχάνησης της Ελλάδος και ειδικά της Μακεδονίας μας είναι σε εξέλιξη, και δεν πρέπει να επιτρέψει κανείς να συνεχιστεί αυτό. Να θυμίσουμε ότι και ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, σε όποιο βήμα κι αν του δοθεί επισημαίνει πάντοτε την ανάγκη δημιουργίας και διεύρυνσης του πρωτογενή (γεωργία) και του δευτερογενή (βιομηχανία) τομέα στη χώρα μας.
Παρότι κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται, η πολιτική τάξη της χώρας συνεχίζει να κινείται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares