Τρίτη , 16 Ιούλιος 2019
Τελευταία Νέα

Έναν τέτοιο υπουργό χρειαζόμαστε: Η Ιταλία θέλει να κάνει τα δικά της παιδιά και όχι των μεταναστών… (ΒΙΝΤΕΟ)

Οξύνθηκαν τα πνεύματα κατά τη διάρκεια ευρωπαϊκής συνάντησης κεκλεισμένων των θυρών, ανάμεσα στον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι και τον τον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν.

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης τόνισε ότι η Ιταλία έχει ανάγκη να κάνει τα δικά της παιδιά, και όχι να απορροφήσει τα παιδιά των μεταναστών.

Ειδικότερα, είπε χαρακτηριστικά:

«Άκουσα κάποιον να λέει πως χρειαζόμαστε τη μετανάστευση επειδή ο πληθυσμός γερνάει. Βλέπω τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Πληρώνομαι από τους πολίτες για να βοηθήσω τους νέους μας να αρχίσουν να κάνουν και πάλι παιδιά, όπως έκαναν πριν από λίγα χρόνια, και όχι για να ξεριζώσω τον ανθό της αφρικανικής νεολαίας για να αντικαταστήσει Ευρωπαίους που δεν κάνουν πια παιδιά… Ίσως στο Λουξεμβούργο να υπάρχει αυτή η ανάγκη, στην Ιταλία υπάρχει η ανάγκη να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κάνουν παιδιά, όχι να έχουμε νέους σκλάβους για να αντικαταστήσουν τα παιδιά που δεν κάνουμε».

Καθώς τα σχόλια μεταφράζονταν από τους διερμηνείς, ο υπουργός Εξωτερικών και Μετανάστευσης του Λουξεμβούργου, ο οποίος καθόταν σε απόσταση λίγων θέσεων από τον Ιταλό ακροδεξιό, τον διέκοψε λέγοντας αγανακτισμένος στα γαλλικά «Allez, allez, allez» (άντε, άντε, άντε!).

Φαίνεται πως οι αλήθειες…πονάνε…

https://twitter.com/kritikopoulos/status/1042001333572825088

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares